tung vecka..

2011-05-29 / 10:44:31
d har varit en tung vecka på många sätt. man har verkligen fått sig ett par tankeställare och ja måste medge att en hel del tårar har rullat.

i början av veckan gick ett liv vidare till nästa i en skogsolycka. väldigt tragiskt och helt utan mening. ska inte säga att ja känner honom, men hans barn känner ja, och det gör ont i hjärtat att veta att de nu inte har sin pappa på jorden längre.

i slutet av veckan fick även världens finaste å snällaste lilla russ vandra vidare till de evigt gröna ängarnas land. nödvändigt men inte för den skull mindre smärtsamt. <3

sedan hamnade lilla kusinen på sjukhuset. hon hade farligt låga trombocyt värden. vi håller alla tummarna att hon får komma hem snart. <3

men slutet blev ändå en liten uppåt kurva tack vare ett telefonsamtal igår :) en väldigt bra och saknad vän har äntligen lyckats lösa upp knutarna och planerar nu flytten hem i höst. verkligen en välbehövlig positiv nyhet.

idag är det mors dag, å så klart all kärlek till min egna fina älskade mamma, men också till alla andra mammor som gör ett utmärkt jobb me sina små. kan ju bara nämna ett par stycken; johans mamma, emelie rosèn, mickan, farmor, mormor, moster/mostrarna, lotta och säkert många många fler.

så efter en inte allt för bra atart på veckan lyckades slutet ändå bli bättre, och hoppet är stort. nu ska ja ta mig ut på en liten löprunda för att finslipa lite till linnealunken på tisdag. om en vecka fyller ja år. mycket märkligt :)


å så var man där igen...

2011-05-23 / 18:30:31
totalt blockad för att blogga. vet lixom inte vad jag gör om dagarna. har börjat löpa ordentligt nu...på gott och ont...har gjort träningsschema å allt. galet onödigt, men nått att fördriva tiden med :P kör för tillfället intervallträning, vilket går lysande än så länge. ännu har inte knäna skrikit om nåd *peppar, peppar, ta i trä*

det har börjats lägga trall utanför trappen, vilket är just en början än så länge, får väl se hur lång tid detta projektet tar. nemo har fått en balans-cykel av oss som en något sen födelsedags pressent. vi har hunnit med både nybro och borgholm cruising.

får väl ta tag i elendet med bilderna kan ja tänka mig...suck :) har ju så mycket annat på gång samtidigt som vanligt. känner bara att ja vill ut å springa, men d var ja igår, å d e ju dumt att överanstränga sig när det faktiskt verkar gå bra

     

   

   

   

     



















ja e lite ego ja vet :P

på tok för länge sen..

2011-05-18 / 22:58:48
d e på tok för länge sen ja va här inne å skrev.
d e på tok för länge sen ja va å hälsade på min farmor och farfar.
d e på tok för länge sen ja va utvilad sist.
d e på tok för länge sen ja träffade ajax.
d e på tok för länge sen amelie var hemma (men hon kommer snart ).
d e på tok för länge sen ja tänkte på någonting annat.

d första löser ja nu, d andra får ja väl ta tag i efter helgen, d tredje borde ja kunna lösa i natt. d fjärde fixar sig på fredag, d femte löser sig i slutet av månaden, d sista, vet ja inte när ja kan sluta tänka på...

nog om det.

det har hänt en hel del sedan sist. ja vet att ja borde lägga upp fler bilder här. d e skit tråkigt att bara läsa text, ja vet. ja har inte ens någon bra förklaring till varför ja inte lägger upp fler bilder, d bara blir inte så :)

nu väntar ja in min stora kärlek som rullar in på gården vilken minut som. ja e så otroligt lyckligt lottad som har en pojkvän som är min bästa vän, min stora kärlek, min trygghet, min själsfrende och min livskamrat i en och samma människa. hur många kan ärligt säga att de lever ihop med den människa som man är gjord för att leva med?

det går inte en dag utan att han får mig att växa som människa. det går inte en dag utan att han får mig att skratta. blotta tanken på honom gör att jag ler. när ja sluter mina ögon är det honom jag ser. när ja tittar på honom i smyg, fylls hela min kropp av lycka och fjärilar. när han kysser mina läppar slår mitt hjärta dubbla slag av lycka.

när han säger att han älskar mig, börjar hela världen snurra :) när han håller min hand, existerar bara han och jag. han gör mitt liv komplett. det är honom jag har väntat på i hela mitt liv.

idag är början på resten av mitt liv. ett liv fyllt med kärlek. ett liv fyllt med lycka. ett liv fyllt med skratt, ett liv fyllt av goda ting och ett liv tillsammans med MIN johan!

Jobb jobb å åter jobb:-) ikväll blir d nog...

2011-05-18 / 12:31:34

Jobb jobb å åter jobb:-) ikväll blir d nog till att organisera linnealunken å planera tårtbak, för fröken fyller tydligen år om cirkus två veckor ;-)

Måndag å kanske inte världens underbaraste...

2011-05-16 / 12:38:05

Måndag å kanske inte världens underbaraste dag på jobbet. Lunch tid kvart över tio för att sedan spendera hela resterande dagen, plus en del övertid på sjukhus.

Söndag idag. Skulle egentligen varit ledig...

2011-05-15 / 18:50:24

Söndag idag. Skulle egentligen varit ledig, men ikväll jobbar ja :-) hemma har det under dagen börjat lite smått att bygga ett trädäck utanför trappen. :-)

Hallonsmak i beskvierna var verkligen en h...

2011-05-13 / 12:33:45

Hallonsmak i beskvierna var verkligen en hitt :-) så gott. Gjorde några me päron också när ja ändå var igång. I em ska vi äta på restaurang, johan å ja. Kärlek.

Tog den sista beskvin idag. Får baka fler ...

2011-05-11 / 17:40:26

Tog den sista beskvin idag. Får baka fler i helgen :-) ska nog pröva med annan smak också. Kanske hallon? Kanske lime? Kanske jordgubb? Vi får väl se :-)

Bakade beskvier i lördags...med päronsmak....

2011-05-10 / 13:11:06

mms_img21828 (MMS)

Bakade beskvier i lördags...med päronsmak. :-) åh så ljuvligt goda de e. Ska baka fler i helgen.

sommar, sol, pollen

2011-05-09 / 12:17:59
har precis kommit hem från en liten löpar-runda. tog 45 minuter idag, men ja sprang inte lika långt som ja brukar. skyller på värmen (21 grader i skuggan här hemma) och pollenhalten i luften. fy fan va tungt d va idag.

hur som haver va d jätte skönt, så nu ska ja duscha av mig, laga mat som ska förtäras när älsklingen kommer hem från jobbet runt halv tre, och halv fyra börjar mitt jobbpass för dagen. går av halv tio i kväll och upp i ottan i morgon igen.

d va ett tag sen...

2011-05-08 / 17:26:37
har som vanligt haft fullt upp med jobb, bak, träning, kärleken å livet i allmänhet. i torsdags fick älskade mickan äntligen ut den lilla, en super-söt liten tös på 3560 g och 51 cm lång.

i fredags var ja hemma hos mikaela tillsammans med emelie. vi satt på mikaelas ballkong å drack lite vin å hade allmänt underbart trevligt :) hoppas på en repris snart.

i lördags var d cruising i vetlanda, ja va inte med, men johan åkte, så ja hade hela eftermiddagen å kvällen för mig själv. först tog ja en tur till mickan å luktade lite på sötnosen alva. så otroligt lik sin storasyster saga. fina lilla stumpan. texas blev överlycklig :) när ja kom hem därifrån, var d dax för johan att ge sig av till vetlanda. själv åkte ja till ica å handlade lite mat som ja bjöd sis på. en hel-kväll me mat, å prat å bak :) ja gjorde ett väldigt tappert försök att baka beskvi-botten med mandelmassa-substitut som ja gjort själv. blev väl så där ska ja medge, men smörkrämen som ja smaksatte med päron blev sjukt god. rena turen att d fanns kvar till beskvierna sen.

kvällen spänderades framför tv:n, där ja i vanlig ordning däckade framåt halv elva :P när favorit-fyllot kom hem??? inte en aning :P

idag har johan så klart mest legat i sängen, å inte mått så bra. inte ett dugg synd om honom, han har ju själv valt d, även om d e svårt att låte bli att tycka synd om honom när han e dålig...själv har ja då lyckats med bedriften att göra mina efterlängtade päron-beskvier. SÅÅÅ goda blev de. grillade lite kyckling till lunch å va ju bara tvungen att smaka en beskvi sen. mycket nöjd med resultatet.

därefter tog ja på mig lurarna och dojjsen för att gå en promenad med sofie. trevligt trevligt. satt här utanför en stund å pratade lite skit också, men d behövdes :) nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på, får väl försöka varva ner mig själv genom att krypa in i famnen på johan en liten stund. sen kanske man hittar på nått annat, vem vet ??

bara hatar...

2011-05-03 / 17:34:01
manipulativa, äckliga, sjukligt inställsamma människa som bara vänder kappan efter vinden...d e inte okej att hoppa på folk på d viset. sluta vara så genomskinligt övertrevlig så man blir äcklad av d. vi är inte under några som helst omständigheter vänner, kommer aldrig bli heller. du e helt fel ute.

ja som har så mycket annat huvudbry som ställer till d för mig...saker som har betydelse för mig
d här blir bara värre å värre...du kommer inte få ut ett skvatt av d här...du e bara för mycket!

Ja, den ser inte mycket ut för världen, me...

2011-05-03 / 10:39:30

mms_img20989 (MMS)

Ja, den ser inte mycket ut för världen, men ja fick många glada å snälla kommentarer från folket i lördags. :-) alltid roligt :-)