Snart dax att gå hem. Sen ledig en hel dag...

2011-02-28 / 15:03:39

Snart dax att gå hem. Sen ledig en hel dag :-) visseligen är ja fullbokad men ja ska inte till jobbet hålla fall. :-)

Redan lunch :-) härligt va tiden går. Snar...

2011-02-28 / 12:27:14

Redan lunch :-) härligt va tiden går. Snart ledig :-P

Hoppas att dagen går fort, för i eftermidd...

2011-02-28 / 11:31:45

Hoppas att dagen går fort, för i eftermiddag kommer texas å sen ska ja till helena en sväng :-) kommer bli så trevligt så :-) sen e man ledig en dag å den e fullbokad me tvätt, disk, texas, sis, städning å kanske kanske kanske en tripp till kalmar vi får väl se :-)

Helt galet va tiden kan gå fort ibland. Ba...

2011-02-27 / 18:35:08

Helt galet va tiden kan gå fort ibland. Bara lite drygt tre timmar kvar av kvällens pass. Sen väntar ett dagpass i mon å sen kommer världens underbaraste texas.

min underbara man.

2011-02-27 / 11:39:41


















e han inte bara underbar. igår när ja kom hem från långturen på jobbet hade han varit å köpt smörgåstårta å så öppnade vi en flaska vin som vi delade på :) snacka om att man fick lite extra energi av känslan man fick. vet inte varför men ja kände mig älskad och uppskattad. d va ett tag sen. självklart vet ja att johan uppskattar allt ja gör, men att få höra d någon gång e aldrig fel :)

den här veckan kommer rulla på snabbt. jobb måndag och sen har helena tupperwere party på kvällen, ledig på tisdag å då skulle ja behöva handla, tvätta, diska (men rören e fortfarande inte lagade så vi får väl se) handla, (för nu börjar d bli torm i frysen) sen har ja lovat sis att vi ska umgås :) onsdag jobbar ja, torsdag jobbar ja, fredag jobbar ja och pappsen fyller 50 år, så då ska vi dit på kallas på kvällen :)









lördag har emelie sitt 25 års kalas :) ska bli så grymt kul.









söndag blir väl att önska att man inte druckit så mycket i lördas, å som vanligt högt och heligt lova sig själv att d va sista gången :)

nu ska ja laga mat innan jobbet ikväll :)

Baskemig om inte tiden gått ganska fort än...

2011-02-26 / 19:40:26

Baskemig om inte tiden gått ganska fort ändå. Bara lite drygt en timme kvar ju :-)

Proppar i mig panodil å hoppas på att de r...

2011-02-26 / 17:29:22

Proppar i mig panodil å hoppas på att de resterande 3,5 timmarna går ovanligt fort.

Sitter på jobbet å önskar att ja kunde gå ...

2011-02-26 / 11:49:52

Sitter på jobbet å önskar att ja kunde gå hem å sova bort min fruktansvärda huvudvärk. Men så är inte fallet, utan ja får snällt stanna här i 9 timmar till.

En väldigt sen middag. :-)

2011-02-22 / 21:30:52

mms_img10668 (MMS)

En väldigt sen middag. :-)

Ungefär en timme kvar på jobbet nu, å ja u...

2011-02-22 / 14:41:09

Ungefär en timme kvar på jobbet nu, å ja undrar ja om ja inte skulle varit hemma ett tag till. Ja har så ont å d e jätte tungt att andas, å nyss sa en kollega att ja såg blek ut. Nä, sa ja. Jag har ju massa smink idag. Nåja. Snart slut på dagen.

Att d ska va så svårt att få i sig lite ma...

2011-02-22 / 12:22:48

Att d ska va så svårt att få i sig lite mat...ja e inte hungrig för fem öre, men ja vet ju att ja måste få i mig mat.

paus???

2011-02-20 / 21:06:31
vet inte riktigt om ja ska ta en paus från d här, känner att ja e lite för deprimerad just nu för att orka skriva. kanske blir en fotoblogg bara??? ja vet inte, men ja känner mig bara så tom just nu. behöver koncentrera mig på att hitta glädjen i bloggen igen...vet ju att det finns minst en positiv sak att ta till vara på varje dag, d har ja ju bevisat förra året. d handlar inte om d, d handlar om mig å mina helt orimmligt höga krav på mig själv. jag har så extremt höga krav på mig själv så ja kan bli så grymt deprimerad av att ja inte når upp till mina egna förväntningar.

just nu har ja en sån period. jag vet själv att jag ställer alldeles för höga krav på mig själv, men ja blir ändå jätte ledsen å deppig när ja inte når eller får d ja försöker uppnå. och tyvärr e d ingen vanlig "fjortis-deprision" vi pratar om, utan en riktig med självskadebeteende och massa massa gråt för att jag klandrar mig själv för allt som inte händer och allt som händer.

så, just nu får ja helt enkelt koncentrera mig på att försöka att inte gå för djupt i denna negativa spiralen. tack gode gud att ja har johan!!!















tycker d kommenteras dåligt...

2011-02-18 / 22:38:05
fast iofs skriver ja dåligt me inlägg också. så man får väl skylla sig själv. å så har ju folk upp me sitt. alla går på gym eller blir gravida i stan, så man kan ju förstå att de e lite upptagna. ja e för lat för att lyckas me nått av d. istället lägger ja min energi på att försöka få ordning här hemma. just nu försöker ja näst intill förgäves att få igång skapandet av min lilla walk-in garderob. ser inte så ljust ut, men skam den som ger sig.

sen har ja legat pall hela veckan också. har haft jävlig hosta och ryggont, vilket visade sig att d va inflamation i musklerna i ryggen och en begynnande lunginflamation, så ja går på penicilin och smärtstillande just nu.

har halva kuren penicilin kvar och d känns redan bättre. här ser förskräckligt ut. disk över allt. d beror ju iofs på två saker, dels att ja haft så ont så ja inte kunnat diska, å sen att d läcker ur rören i sopskåpet :P haha, så d blir bara att diska d allra nödvändigaste när man behöver d...

å källaren ser också ut som hej kom å hjälp mig. d e någon som använt källaren som förråd, å nä d e inte jag för en gångs skull. men nu ialla fall håller johan på att sortera upp grejjerna i lådorna så att de kan kastas. så där ser d också för jävligt ut...suck.å hela bordet å alla bänkarna här e bellamrade me saker, inte för att d e varken praktiskt eller snyggt utan enbart för att ja ska slippa ha katt-fan överallt. d e så vidrigt äckligt. hon går i kattlådan å hoppar sen upp på bordet, där vi ska äta...nej tack. hon får fan hålla sig på golvet, hellst ute, men d gillar varken hon eller johan :P

nä, nog grinat, nu ska ja försöka muntra upp mig själv lite...

♥♥♥

2011-02-14 / 10:23:08
så var dagen här. och äntligen ska vi få fira den tillsammans. och så åker man på en ordentlig dunderförkylning. kan inte andas genom näsan för den e helt igenkorkad. å andas ja genom munnen så börjar ja hosta så att ja inte får någon luft för d. å så har vi ryggen också. i går hade ja så ont i ryggen att ja varken kunde sitta, stå eller ligga. varken på magen, ryggen eller sidan.

så efter att knappt ha sovit alls i natt ringde ja vårdcentralen och berättade hur ont ja hade. hon frågade lite frågor som ja svarade på och så sa hon att hon antecknat det ja sagt och att ja skulle kurrera med panodil och vila idag och höra av mig igen i morgon am d inte blivit bättre... va fan. ja ringer väl ALDRIG doktorn. då ska ja va nära döden om ja lyfter luren dit.

så jävla nonchalant. så nu blir d soffläge hela dagen och förmodligen i morgon också :( hade sånna planer för dagen, men d blir d ingenting med idag. typiskt. fick så klart min söta lilla nalle av johan i morse :) så underbart :)

nu ska ja försöka kurera mig me lite varmt the och se om d inte kan lindra lite...

snälla hjälp mig!!!

2011-02-12 / 19:18:55

hela freaking dagen har denna låten gått på reapeat. på spotify, på youtube, på mp3:n...ja har väl snart spelat sönder den. å inte kan ja låta bli att sjung till den heller. fan

jay smith


å varje gång ja spelar om låten, lovar ja mig själv att d e sista gången, men d går lixom inte att sluta. va e d för fel på mig???

för övrigt har d hänt grejjer här idag. här rensas å plockas å staplas och funderas och planeras och och och...många saker på en och samma gång nu. men d e kul.

har hänt en hel del sedan ja skrev sist. har varit hos tandläkaren..inte kul, först va d ok, men sen började hon dilla om att ta nya bilder..så in me de där gigantiskt stora diabilderna i munnen å skära upp kinderna för att man e tvungen att bita ihop runt pinnen juh...suck..å som om inte d vore nog...ja måste dra ut min elaka visdomstand...fort.

den ligger å trycker på tanden bredvid, så om d inte sker snart så har ja snart två eller tre tänder som e trasiga å måste ut :S JA VILL INTE !!!

halva nybro e på smällen...eller mer än halva, va vet ja. skit sak samma. känner att d stör mig lite. våren har kommit, och dagen efter var d snöstorm igen..så tråkigt. ska d va snö ska den ligga, annars får d fan vara. e benägen att hålla me största delen av befolkningen om att d passar bra om våren, värmen och solen kom nu. och stannade bra länge.

min läsk e nu slut, så frågan e om ja klara mig tills i mon, eller om ja måste dra mot butiken å handla?? troligen blir d handla...eller mer garanterat!

fake fake fake

2011-02-08 / 22:38:16
e så grymt trött på falska människor...har du ett problem med mig, så tala gärnna om det FÖR MIG inte för hela jävla resten av världen...thats it!!

Vilket bakslag d blev. Idag är ingen bra d...

2011-02-08 / 09:00:31

Vilket bakslag d blev. Idag är ingen bra dag. Har inte sovit många timmar. Först var d en sladd som slog mot väggen ute, sen blåste d så luckorna på kakelugnen skallrade och som grädde på moset har ja haft ihållande tandvärk hela natten. Och så när man tittar ut så e d värsta snöblasket ute. Trist dag.

nedräkningen har börjat. 5 !

2011-02-06 / 16:37:17

nedräkningen har börjat. 5 !

Idag e ja trött. Har haft ont i visdomstan...

2011-02-06 / 09:12:01

Idag e ja trött. Har haft ont i visdomstanden hela natten. D e ju så typiskt att man ska sova dåligt när man har långpasset på jobbet. Är ju i alla fall ledig i morgon. Och då händer d grejer.

Ibland vet man inte om man ska skratta ell...

2011-02-05 / 11:48:14

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta.

Ska d bli någonting gjort, e d lika bra at...

2011-02-05 / 08:04:27

Ska d bli någonting gjort, e d lika bra att göra d själv. Ingen annan än du kan lösa dina egna problem.

En timme kvar på jobbet så tiden flyger fa...

2011-02-04 / 19:56:31

En timme kvar på jobbet så tiden flyger faktiskt fram. Måste säga att ja har ett fantastiskt jobb. Tiden går oftast väldigt fort.

Fredag kväll å ja sitter på jobbet. Suck. ...

2011-02-04 / 17:44:51

Fredag kväll å ja sitter på jobbet. Suck. Längtar hem. Ska jobba hela helgen så man e lagom pepp. Längtar till nästa helg, kanske, kanske att vi åker bort då<3

en bra dag.

2011-02-03 / 21:15:41
idag har varit en bra dag. var ute hos mamma på förmiddagen och var ute i skogen å gick. helt underbart väder. sjukt skönt att vara ute å promenera i rask takt. bäst va d e när ja sitter i köket me kaffekoppen i handen och ett winerbröd i munnen, ringer min darling.

han tycker vi ska åka in till kalmar och käka istället för att laga mat hemma. vilken underbar ide :) så vi åker in till kalmar och sätter oss på zorbas å åt buffe. så grymt gott. innan vi åkte hem, tog vi en tur inne på blomsterlandet och så klart kom ja ut därifrån me blommor.

hemma igen, började d krypa i fingrarna. hängde alla mina kläder på galgar, men de fick inte platts på klähängaren som e 110 cm lång...



så då flyttade ja johans kläder från en garderob till en mycket mindre och stuvade in kläder på ytterligare 110 cm...



men d räkte tyvärr inte riktigt d heller, för i källaren hänger tvätt på tork, och min byrå ser ut så här...



detta betyder att ja har MER än 220 cm kläder...å då har ja inte mätt mina skor...eller väskor...suck...nu tycker ja minnsan att d e dax för herr johan att börja rensa lite i vår andra hall så ja kan göra garderob där...börjar bli tråkigt att inte ha koll på var ja har vilka kläder.

hur som haver, ja e grymt sugen på min garderob nu johan!!!

nu ska ja strax göra lite kvälls snacks å så ska vi mysa framför tv:n min darling och jag, och bara njuta av att vi haft en så underbar dag :)

♥♥♥♥♥♥

2011-02-02 / 19:48:07
snart e d alla ♥-ansdag. kärlek och åter kärlek. jag tror att ja kommer få ett litet paket på posten me en liten nalle i :) två gånger har ja fått d av johan. första gången var 2008. då fick ja minnsan en lite "skyddsängel"...sen tog d ju två år till nästa. den fick ja på alla hjärtans dag förra året, när johan var på filipinerna. så underbart :) att en så liten sak kan skänka så mycket värme och glädje kunda ja inte tro :)

annars handlar ju alla hjärtans dag om rosor och choklad, men ja e nog mer för något som man kan titta på och minnas. sen äter ja ju kanske choklad mer eller mindre varje dag, så d kanske e därför d inte e så speciellt för mig :P

ja, jag ska väl inte säga att jag FÖRVÄNTAR mig nått på alla hjärtans dag, men har han lyckats två gånger, borde han väl lyckas en gång till?? hihi

Duppidupp. Lång dag me nästan bara möten i...

2011-02-02 / 12:38:53

Duppidupp. Lång dag me nästan bara möten i olika former. Man lär va ganska mör å luddig i kväll sen. Men sen har man ju massa att göra hemma också.

föga förvånande...

2011-02-01 / 21:03:18
...så har ja jobbat mer än heltid idag. dock har d funkat bra och vi har fått en ny lift som verkar vara toppen bra för sitt ändamål :) skönt att slippa ha typ 100 kilo hängande på axeln flera gånger om dagen :)

apoteket är fortfarande LÅNGT under all kritik. fy faan va de är värdelösa där..eller framför allt en..(förlåt om någon känner människan) roland. han e så jävla sävlig och vet inte vad han gör och kan aldrig fixa någonting själv utan måste be kollegorna om hjälp, vilket resulterar i att: om det är tre kassotr öppn, står han i en, den som står närmast honom får hela tiden avbryta sitt för atthjälpa honom och den tredje får ta hand om alla de andra kunderna.

suck.

efter jobbet åkte ja hem och..jobbar vidare. tvättmaskinen går, disken står, maten lagad och äten och två hundra andra saker på min "att-göra-lista" får helt enkelt vänta tills i morgon, för nu hinner ja inte mer :(

Fick precis värsta braiga iden till trädgå...

2011-02-01 / 12:59:54

Fick precis värsta braiga iden till trädgården :-)

Lunchen avklarad, nu e man mätt å slö. Tre...

2011-02-01 / 12:36:41

Lunchen avklarad, nu e man mätt å slö. Tre å en halv timme kvar tills man får gå hem. Hoppas att tvättmaskinen e ledig då bara.

Ny dag, nya möjligheter sägs d. Men ja tyc...

2011-02-01 / 09:26:27

Ny dag, nya möjligheter sägs d. Men ja tycker nog ja har samma möjligheter som igår. Har lite (läs mycket ) tandvärk i visdomstanden på vänster sida. Typiskt då