daa

2009-11-30 / 17:55:41

Grundskola på Södermalm, Stockholm

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.

www.tjuvlyssnat.se

kontakt

2009-11-30 / 17:46:29
nä, jag har tappat kontakten med verkligheten. fast d e inte så illa som d låter. ja e bara fruktansvärt trött...så där jobbigt fnittrig å okontaktbar. jobb jobb å jobb känns d som. men nu e d bara en vecka kvar att gå på helspänn!

jag har fått en byrå!

2009-11-25 / 21:10:20
en dag som den här har man inte så ofta. å tack för det. har suttit i möte hela hämska dan idag. fast d va ju åtminstånde två möten som var riktigt givande så d spelar väl ingen roll. har stått i duschen en llåånngg stund ikväll...var ju så skönt me riktigt varmt vatten:P hehe...

sen va ja ju bara tvungen att hälsa på johan en stund innan jag åkte hem...å gissa va han gjort FÖR MIG idag? jo, han har släpat fram en byrå till mina kläder och doningar så ja slipper ha d på golvet! e inte den mannen underbar så säg!

satt en stund hos finaste mickan igår kväll. SSÅÅ fina kattbebisar! har faktiskt aldrig sett sån färg på kattungar förut! det som skulle vara en snabbfika blev nära på ett tretimmars besök! skönt att hon finns!

i mon jobbar ja kväll, så d får ja väl skriva här tidigt på dagen innan något spännande hänt! fast hu spännande blev detta inlägget då?

nu ska ja ut i regn och rusk å ta en natt cigg!

XOXO

ååå, vilken underbar dag!!!

2009-11-24 / 17:45:15

det har BARA varit bra idag! ingenting nogativt alls...vaknar ju bredvid världens underbaraste man :) japp...sen blir d julpyntat i bostaden...NICE...sen åkte vi till ikea och tvärs over parkeringen å andra sidan vägen stod världens underbaraste julgran! OJ va den blinkade och lyste lycklig? JAJAJA



när vi sedan strosar runt på ikea ringer min mobil...någon från omsorgsförvaltninen ringer och meddelar mig att det finns en tjänst att söka! som personlig assistent då men what the...jobb som jobb!

världens bästa dag helt enkelt!!!

                                                                      XOXO

jag är en återhållsam liten dam..?

2009-11-23 / 18:14:31
ja vet ju knappt vet det betyder, men d spelar väl ingen större roll tror ja. nåja, efter gårdagens tabbe me facebook så har jag faktiskt varit lugn å sansad idag. lite smått stressigt och snurrigt på jobbet bara, men annars var d en helt okej dag.

efter jobbet tog ja en cigg eller två me en kompis, hon ville ju träffas å ta igen lite som hon sa. d blev ju en del frågor om hur det stod till, hur d gick me kärleken, vem han var och så vidare...

 ja berättade att det fanns en pojk som värmde mitt hjärta, men att det var ALLDELES för tidigt att tala om något mer...

                                                                       XOXO

ja men grattis då!

2009-11-22 / 22:53:38
ibland undrar ja om någon kan starta ett os i göra bort sig. för ja skulle så lätt vinna. ja e helt makalös på att sätta mig själv i klistret! vet inte hur ja lyckas men d spelar ingen roll.

problemet? ja, du kommer inte tro mig när ja berättar!

satt på facebook å fick ett meddelande från emelie. ett sånt där kedje brev som man ska skicka vidare. å ja, självklart måste ja skicka d vidare! PUCKO!

hade varit SÅ mycket smartare att inte göra så! nåja, lätt att vara efterklok. jag skickade bland annat till min moster. och så skickar moster tillbaka ett meddelande å jag svarar...vi skicka fram å tillbaka en stund och skriver lite smarriga grejer om johan...bland annat att han e min "nya pojkvän"

ja, ni kan ju lista ut vad som händer...efter ett tag ser vi att vi inte bara pratar me varandra...det råkar bli aå att vi skickar meddelanden till ALLA som jag skickade första meddelandet till..oopppssss!


spännande!

XOXO

va e d för fel på mig?

2009-11-21 / 18:55:49
ja, för någonting allvarligt har hänt. hoppas d inte e dödligt bara...nä, ja e bara förvånad över min otroligt ekonomiska shopping idag. vi har varit i ullared. nä, inte johan å jag...han skulle ja nog inte få me mig hur gärna ja än ville:P mamma å syrran å ja! å d va så mycket folk...å så mycket julsaker, å så mycket folk, å så trångt eftersom d va så mycket folk!

å så sov ja ju inget i natt heller, så ja va en aning trött då me ju...men ja brände inte mer än 2000 spänn...å d e LITE för att vara mig!..nu e ja så trött å i mon e d jobb...vi tar att så!

XOXO

nä ja har inget beroende...jag kan sluta NÄR ja vill...

2009-11-19 / 23:08:43
nä ja e inte alls beroende. har inga beroenden alls..inte pepsi, inte choklad, inte chips, inte blogga, inte sms å framför allt inte facebook.

skulle aldrig falla mig in att bli beroende av en sån där löjlig grej...jo tjena!

vem fan sitter i träsket å har koll på läget via sms? världens data nörd har jag blivit! ja fattar inte ens hur d började...

har sån abstinens efter choklad just nu..mamma har suttit me skolarbete vid datan hela dagen, å hon har minnsan lämnat en TOM pollypåse:( fatta krisen jag har nu!

å trött efter träningen e ja me...lika bra att man går å lägger sig!

XOXO

vadå nej?

2009-11-17 / 21:20:16
titta på mitt underbara söta lilla ansikte riktigt noga..hur KAN man säga NEJ? ja fattar inte...

nä, ja begriper inte. snappadapp.

jobbig dag idag. stress som aldrig förr. började ju toppen med att försova mig, sen gick d spikrakt...någon, jag säger inte vem, hade klantat till d rejält på jobbet idag...personen i fråga hade lovat en brukare att de skulle åka in till sjukhuset idag, problemet var nu då inte att hon plötsligt blev sjukskriven...nä, hon skulle inte ens jobba den tiden?! hallå!

man kan väl inte bestämma att man ska göra nått på jobbet om man inte är där?

jaja, glömt å nästan förlåtet:P underbaraste johan har avlåtit halva sin dator till mig idag:) jaja, han tolkar d inte riktigt som jag, men d här är min blogg å då e d mina regler som gäller:) sorry love! du fick ju faktiskt låna min micro, så d så! haha

hur som haver. vi har nästan kommit överens om att ja ska provbo där så ja kommer hemifrån ibland. vi har dock inte sagt hur eller när, så d kan ja inte säga nått om. men oj va ja ska göra d fint! han kommer inte vilja flytta sen ju:) 

ja vet inte riktigt vad ja ska skriva här nu...börjr bli trött å hjärnan funkar inte så bra då...om den någon gång fungerar:P

XOXO

november vår

2009-11-15 / 22:03:18

idag har det varit en så fin dag. som vår i mitten av november. kanske känns det mer som vår för att man e kär. spelar ju inte någon roll egentligen, men det hade varit roligt att veta. just nu sitter jag hos johan. håller på att putsa hans fönster emellan pussar och kramar. d går inte så fort, men oj oj oj va de behövs. leddsen darling, men de e verkligen de smutsigaste fönser jag har sett.

ska ja julpynta här, så ska d fan va fint och rent också:P vi har tittat på film och gosat hela kvällen. jobbar kväll i mon så då hinner jag nog inte skriva. men till min kära vän bill vill jag bara slänga iväg ett stort och högt; JULPYNT Å TOMTAR IS THE SHIT!

                                                                        XOXO

trevlig helg

2009-11-14 / 12:49:44

ja hade världens roligaste "lilla vän" igår på jobbet...ja skrattade som en tok. han kan vara så rolig ibland. han klämde lite på min arm och sen började han skratta..ja undrade vad det var som va så roligt...då tittade han på mig, log och klappade mig på kinden å så sa han:

- hade du inte varit så liten och söt, hade de varit löjligt!

ja skrattade så tårarna rann. (för er som inte fattar eller mig själv i mina svåra stunder av demens menade han mina obefintliga muskler)

när jag slutat jobbet åkte jag hem till johan för att äta lite och vänta på sofi och niklas. sofi och jag ska måla om i niklas lägenhet och som tack bjuder han på vin (och drinkar). det blev en väldigt trevlig kväll som slutade på chilli. anni och linn kom dit senare och andreas tittade förbi en snabbis. (utan sin hämska fru) johan var där.

nu väntar jag bara på att johan fixar varmvatten så att fröken kan duscha!!!

                                                                     XOXO

lycka är...

2009-11-12 / 20:07:24
oj oj oj...jag hade världens bästa dag igår! kände d på mig redan när jag slog upp mina blå! vet inte riktigt var ja ska börja...

visste ju redan på morgonen att jag inte skulle sova hemma, och sedan flöt allt på! jobbet gick bra, å vi hade möte och där fick man glada överraskningar, och sen kom d allra bästaste på hela dagen...film mys me johan:) man blir glad ända in i själen av honom!

idag har d också varit en bra dag. vaknade ju glad i hela kroppen, jobbet gick snabbt och bra, aggerade taxi till emelie idag och johan fick låna mina lådor me julpynt. å nu har han faktiskt lovat att jag ska få städa OCH pynta:) den mannen blir man lycklig av!

sen blir d ju massa mys i mon me! sofi å jag ska måla hos niklas och han bjuder på vin:P haha, kommer ihåg när vi målade mitt kök! d va tider d! sen drar vi nog en repa till chili och sen sover ja hos johan!!!

kan knappt vänta till i mon!

XOXO

träningsvärk någon?

2009-11-11 / 11:56:43
igår var jag ledig hela långa dagen...fast d kändes inte som att den var så lång ändå! jag tvättade några maskiner tvätt, lagade mat till min bror och syster, sen tror ja nog att ja åkte ut till johan och tittade på film. typ vid sex kom fie å så gick vi en timme i stan, vi ska måla om hemma hos niklas på fredag så vi skulle gå hem till honom och titta på färgval och lite så! det blir jätte trevligt. lilla fie å jag, i målarkläder å niklas bjuder på vin...fiinnnttt! sen blir d nog chilli:P

efter vår lilla promenad i staden fick jag kasta mig in i bilen och utan ett andetag köra hem och hämta träningsväskan och min syster för att sedan susa mot johansfors och fotbollsträning! träningsvärken har innfunnitsig kan ja meddela...och faktiskt...jag fuskade inte så mycket på styrkan idag...bara sista vändan :P

nu väntar mat, rastning av hund, klädbyte och sedan jobb. jobbar sent i kväll...får se vad kvällen bjuder på:P

XOXO

pust..

2009-11-09 / 18:16:09
jobbig dag idag...inte ens mitt fel lixom att någon annan bestämt att vi inte fick åka någonstans idag å ändå e d mig han blir arg på:( 

d e inte okej!


en ganska jobbig dag och som om d inte vore nog, så har det varit kallt och ruggigt som bara den. men det luktar snö ute, så om vi har tur kommer d snart lite igen. i morgon är jag ledig och då ska d städas. d har jag nästan blivit lovad! ska bli så kul...dona å fixa och se till så han får d fint! jag blir så glad...ska bara lista ut var han har dammsugaren först...hmm

nåja, d löste sig ju tillslut, men ändå! har haft en så underbar helg! fredag kväll me tjejligan på chili å lördagen med bill på sandra! och som grädde på moset:) japp jag sov hos dig så klart!!! tusen tack för en FANTASTISK och UNDERBAR helg alla inblandade!

i goda vänners lag!

2009-11-07 / 21:23:04

ikväl blir det en kväll med tjejerna i kalmar. bill och jag ska gå ut på sandra för hon ville så gärna at jag skulle följa med, och man kan ju inte säga nej till henne:)  emme och fia är okså här, fast ingen av dem ska med ut. emma har ju sin lilla mage at tänka på:) oj, så fin hon är!

det ska bli så roligt faktiskt. var ett bra tag sen sist så det är på tiden.

igår blev det inte riktigt som planerat. skule ju ta det lungt igår eftersom jag skulle ut idag, men det blev inte så! är riktigt bakis idag, så det krävs nog inte så mycket för att det ska slå till ikväll. håll i hatten!

                                                                         XOXO

emma gästbloggar!

2009-11-07 / 18:35:50
party hemma hos ylwis.... återträff för emma, fridah och ylwa. det var såååå länge sedan vi sågs. ylwa och fridah super förstås, duktiga emma är nykter mest för att det finns en anledning (gravid) inte för att jag är så duktig egentligen =o)... /// Emma


jag blir så glad när jag ser dig!

2009-11-06 / 18:26:47
ja, detta är så klart till dig! vem annars lixom? nu e d som d ska vara igen, allt på sin plats så att säga. kan inte tala om hur mycket jag tycker om dig! ja, just precis dig! du är en av de personer som jag verkligen inte vill vara utan!

ta åt dig. det är dig jag skriver till, och du vet om det!

snön ligger vit på taken...

2009-11-05 / 13:18:06
tänk att vakna till en värld som faktiskt är vit! okej, det är väl töväder, men ändå! allt blir så mysigt...hjärtat hoppar ett extra slag, ungefär som när man är så där riktigt kär i någon. man går runt och är löjligt lycklig...sån blir jag av tre saker; snö, glitter och kärlek!snart har man prickat in tre av tre...snön kom ju nu...glitter kommer till jul, vilket är bara runt hörnet, och kärleken, ja den:) den innfinner sig den också! kanske inte så där explosivt ännu, men den finns!

kärlek ja...hur vet man när det är okej att känna kärlek igen?  känns så där snällt att bli förälskad i någon annan så snart inpå uppbrottet...men när är det då okej? jag hatar att inte veta och inte våga...det är det värsta jag vet!

XOXO

jaha...e d så ni vill ha det!!

2009-11-04 / 18:30:14
ilsk e ja nu...tydligen ska mamma å syrran till ULLARED i helgen...å säkert bara för att jag har lovat bort mig till mina vänner just denna helgen!!! fetglöm att ni får ta min bil dit om inte jag får följa med!!!

ja jädrans...

2009-11-04 / 18:02:14
TOTAL LYCK idag!!!jag har varit med "min lilla vän" i kalmar och handlat julpynt idag på förmiddagen. vi hade det så trevligt..inga utbrott eller grin...och på vägen hem stängde vi av radion och sjöng julsånger så bilen gungade...nä, den gungade nog på grund av blåsten, men d gjorde ingenting! hela eftermiddagen har jag bara gått å myst...anledningen? hmm ja en grej är ju att det faktiskt har dalat vita små flingor hela dagen...å den andra..jo, d måste ju vara att halva veckan har gått och d betyder att det snart är helg! kan livet bli bättre?...ja, jo, d förståss... jag vet ett sätt, men d e en hemlighet...

XOXO

FIA is pyroman...

2009-11-03 / 21:53:20
idag har jag verkligen lekt med elden...på fler än ett sätt! att så lite kan göra så mycket...WOW!

vi hade brandutbildning på jobbet idag...jag fick leka pyroman under uppsikt..JÄTTE KUL! ni borde testa...WWWOOOFFF sa d me jämna mellanrum när jag tände till;P vi fick lära oss hur man använder en brandsläckare...å en brandfilt...å rökdyka!!! mindre roligt med min astma, men helt okej ändå!!

det var ett litet rum fyllt med rök...inte riktig rök utan ofarlig rök så mannen i uniform:P haha..nice! nåja...vi skulle in i denna rökridå och plocka ut en "person" som låg på en säng...inte lätt...det var ju saker ivägen och inte såg man nått heller...typiskt!!!

sen råkade det ju bli så att jag hälsade på hos johan också...men d besöket håller jag för mig själv!!

XOXO

dagen då..

2009-11-01 / 22:58:54
-vill du följa med hem till mig och dricka the och hångla?
-nä
-va? gillar du inte the?

tretton timmar..

2009-11-01 / 22:55:54
japp tretton timmar har jag spenderat på jobbet idag...TRETTON! inte lustigt att ögonen går i kors:P nu ska jag bara sova...sova länge för jag är ledig i mon..å då händer det grejer...mys och kul ska d bli massor av i morgon...om jag vaknar...

XOXO

gårdagens....

2009-11-01 / 22:51:16
tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?