söndag igen..

2010-10-31 / 22:22:06
förstår inte vart tiden tar vägen...veckorna går i sådan fart att man knappt hinner blkinka. igår som sagt var ja på kalas. helt underbart. trevligt och jättegod mat. tävlingar och dans. en helt perfekt kväll med ett par få ord. och självklart, som alla bra fester, vart d drama på hög nivå. själv satt jag helt fokuserad i ett av många intressanta diskussioner och missade hela grejjen, men "never the less" det inträffade.


födelsedagsbarnen Linn och Sofie längst ut vid bordet.

ja höll mig på en lagom nivå (d e d bästa me dessa tjejerna, man känner inte kravet att hinka i sig om man inte vill) och har inte varit bakis idag alls. lillasyster å hennes vita monster kom och drog ut mig på en promenad. d tackar vi för. så skönt va d. inte alls så kallt idag faktiskt. sedan åkte ja hem till Ajax en liten sväng. hon va lite nere, och d e förståligt. vet precis va hon går igenom nu...stackars

ikväll har ja betalat räkningarna, lagat lax och samlat vuxenpoäng genom att sätta in alla papper i pärmar. räkningar i en pärm och bankpapper i en pärm. oj va ja e duktig :)

kolla in den snygga tapeten bakom mig :)


dagens: promenaden med lillasyster å kasper.

2 * 25 - årskalas!!!!

2010-10-30 / 15:43:40

idag, eller ikväll, om ett par timmar kommer jag och johan att gå på 25 års kalas upphöjt till 2...finaste fi och underbara linn fyller båda 25 år, eller båda har faktiskt redan fyllt, och detta ska vi så klart fira ordentligt.



ska bli grymt roligt att träffa alla mysiga tjejjer igen. å ja har varken träffat fi`s eller linn`s nya pojkvän...e inte helt säker på om ja träffat annies heller, fast de varit tillsammans ett bra tag??? hmm, d visar sig ikväll sen.

hur som haver. d e en helt underbart vacker höstdag idag, solen skiner, himlen e blå och d e inte jättekallt ute. bra dag att ha kalas på!!

nu tror ja bestämt att ja får börja fundera på hur ja ska ha mitt hår...å vilka kläder jag ska ha...å vilka skor...å vilken väska...d e stora beslut som skall fattas och det är ingenting man ska ta lätt på.

dagens: kommer deffinitivt bli födelsedags partyt!!!

vilken helg

2010-10-30 / 15:27:00
ja hissnar när ja tänker på vilken helg detta är...i början av veckan planerade vi att vi skulle gå upp på milles "halloween" kväll på fredagen, men eftersom ja varit sjuk nästan hela veckan så var ja inte så där jätte pepp igår. men johan ville och sofie kom, så eftersom vi inte varit ute på flera veckor, blev det tillslut så att vi höll oss till planen och tog oss in till "stan" å upp på milles.

man fick komma utan att vara utklädd och eftersom ingen av mina comanjos va utklädda, blev inte ja heller det. men ja kom ändå dit i en väldigt fiffig kostym :) ja tänkte så här. johan kallas för skägget, och eftersom jag är hans flickvän, hans dam, blev ja ju så klart SKÄGGIGADAMEN!!!



håhåjaja, var väl kanske inte ett av mina bästa beslut ja tagit, för idag har ja varit helt däckad...inte "full-bakfull-däckad" utan utmattad-däckad. ja mår inte dåligt eller så, men ja e så SJUKT trött. helt utslagen. vi hade ganska kul ändå. träffade lilebror där också, och d e ingen vanlig syn, så d va kul.

och som vanligt när vi skulle hem, så står den där förbannade dum-jävlen utanför...ja ursäkta språket,men den stackarn e ungefär lika smart som en jordnöt och förstår ungefär lika mycket som en tomflaska. egentligen e d synd om människan som e så otroligt korkad så man kan tro att han e  efterbliven, men han beter sig som ett svin å fattar som en jellyfich så nej, d e inte synd om han.

vi kom hem utan större problem ändå, så men får väl vara glad för d!

fredagens: träffa massa människor man så sällan ser :)

realy?

2010-10-28 / 21:20:21
some times you just have had enough...på riktigt? d e bara för mycket...idag har ja heller inte gjort någonting...helt slut. huvudet värker, halsen värker å hela ryggen e i uppror...sov en bra stund efter maten. tyckte inte ens att ja va trött, men d va ja tydligen..

jaahooppe...sen då? hmmm..fan ja e helt ur less på allt idag...bara trött å har värk och e snorig...har ialla fall hunnit duscha några av blommorna :) hela duschen e full. kanske ska gå å ta hand om dom å sedan ställa mig i en varm dusch? nä just d...pannan har stannat å johan håller på att fixa till d...sen skulle han tydligen åka å hämta pellets också, så någon varm dusch blir d nog inte...möjligen en kall, å d e ja verkligen inte sugen på :P



skogen e så otroligt vacker så här års..eller ialla flal va d så för ett par veckor sedan...nu har väl de flesta löven blivit bruna eller fallit...trist, men d betyder att snart kommer snön...



jag blir så myssugen. ruggigt å kallt ute. krypa ner under ett varmt, tjockt täcke, en kopp varmt the, lite tända ljus, en bra bok eller en mysig film. kan d bli bättre? nu ska ja hoppa in i duschen å sedan blir d nog sängen :)

dagens: ingen choklad idag :)

fortsätter med helt meningslösa saker

2010-10-27 / 17:47:50
misstänker att någon e ganska nyfiken på mina nya glisser...har ju inte visat dem eftersom ja fått hålla mig hemma. så i ren tristess har ja köst detta på ett roligt sätt idag :P

     



 



haha...helt kassa bilder ja vet, men ja tyckte att det var lite roligt om d såg ut som att de var gamla å lite slitna.

så ser ja ut...man vänjer sig nog vid hur man ser ut tror ja :) de få som sett mig, tycker inte att d e så illa, så man får väl hoppas att de inte ljuger :)

någonting annat har ja faktiskt inte gjort idag. har varit gräsligt lat och har egentligen dåligt samvete för d, men som min kloka mor säger, ibland måste man verkligen vila också. d e ju faktiskt väldigt sällan som ja faktiskt inte gör något.

så, d får bli ett kort inlägg idag, för ja vill verkligen inte sitta vid datorn hela dagen OCH kvällen...

dagens: jag har faktiskt vilat för en gångs skull :)

då var d dax igen...

2010-10-26 / 21:38:18

fasen, ja tycker inte d va så länge sen sist???

nåja, man får roa sig bäst man kan...hämtade mina glasögon idag ialla fall...vet inte om JAG e så snygg, men bågarna e snygga ialla fall :) sen ha r lyckats med bedriften som e svår att nå i vårt hushåll...jag har minsan samlat VUXENPOÄNG så d skriker om d idag. fröken präktig har börjat PENSIONSSPARA!!!

oj, oj, oj. dra mig baklänges ända in i fågelholken. ja e lika förvånad själv faktiskt. sen har ja tvättat lite me...men mest har ja gått runt och frusit...huvudet värker, benen värker, halsen värker, ryggen värker å näsan rinner non-stop...(tycker väldigt synd om mig själv :P)

så va gör man en dag när man egentligen inte orkar göra nått? jo man klipper å kilstrar lite bland sina bilder :) så här blev en del kort efter lite pyssel å knåp...



den här bilden är faktiskt bara "ner-klippt-i-kanterna" så det är en orginalbild.

   

halloween "creepy"...



några vackra höstlöv...



..trollskogen...

   

...vackra höst...



sen kom snön...

   

...om så bara för en dag...

nu tror ja nog att ja ska stänga av datorn och vila mina ögon..men d har inte varit lika jobbigt idag. d måste nog bero på glasögonen...

dagens: bara älskar att fixa bilderna jag tagit...klippa lite i kanterna å så.

upp till bevis fröken besservisser!!

2010-10-25 / 20:15:40
hela dagen har ja gått runt å vetat precis vad ja skulle skriva om ikväll, men när ja väl kommer hem å ska skriva...kommer ja då ihåg va d va som var så himla bra att ja skulle skriva om d?

skulle inte tro d!!!

får väl helt enkelt bara blarra om något helt vanligt oviktigt som inte har någon större betydelse.

frågan e ju bara va i hundan ja ska skriva om. hmm..

har de senaste dagarna letat nya bloggar att läsa. några har ja hittat, men de allra flesta jag tittat på har typ inte uppdaterat sedan 08 eller 09...varför blir d så? vad är det som gör att man inte bloggar längre? ja kan ju förstå att tiden är knapp. d e den även för mig. kanske intresset eller orsaken till att bloggen startades har minskat eller försvunnit helt. ja va vet jag...en annan sak som slår igenom på de bloggar ja läst, nästan alla är småbarnsföräldrar, blivande mammor eller någon som har någonting annat stort...riktigt stort på gång. tex, en träningsblogg för att kunna delta i ett maraton, en blogg om ett "bygga-vårt-drömhus" projekt, en kamp mot någon svår sjukdom eller förlusten av en nära.

så va har då min blogg att erbjuda? ja d kan man fan undra...inte har ja något stort projekt, inte har ja några barn, inte e ja gravid, och inte är ja i en bitter kamp om mitt liv (tack och lov).

så vad har jag att erbjuda då? ja d vore ganska kul om man fick veta varför just du läser min blogg. så snälla läsare, sänd mig en liten kommentar :P

har en sak som ja lite halvhjärtat kan dela mer mig av.. svårt att förklara på en blogg där eventuella läsare inte vet så mycket om mig. men ändå. sedan ja blev tillsammans med johan för ca 10 månader sedan, har jag gått upp ungefär 7 kg. mm, ja skojjar inte. detta är d tydligen inte någon som lägger märke till, men för mig är detta obeskrivligt jobbigt. ja känner mig jätte tjock och förstår inte riktigt vad som har hänt. så nu blir det hårdträning som gäller. ja ska bli vältränad igen. inte mager som ett benrangel, men slank och vältränad...(mamma, ring nu inte å skäll på mig, för ja lovar att ja inte ska banta!)

jaha, vad har hänt idag då? tja, inte så mycket...ja börjar förbereda mig på helgen. mina underbara fiiiiina vänner sofie och linn ska hålla kalas på lördag!!! som ja längtar!!! d e ju allt för sällan men umgås nu för tiden, men vad gör man när vi alla jobbar inom vården?

nu ska ja ägna mig åt min SISTA "chokladbit" på ett riktigt bra tag. johan säger att om man äter en dubbel daim, måste man gå en rask promenad på en och en halv timme...jisses, ja kommer ju få gå i veckovis utan att vila :( jävla cravings!!! men nu får det vara nog! envisheten tog mig igenom helvetet att sluta röka, så varför skulle detta vara svårare?

upp till bevis fröken bessevisser!!!!

kanske skulle göra sig ett tränings schema och ett viktschema?

dagens: CHOKLAAAAADDDD

inte helt åt hel...

2010-10-24 / 22:12:59
d har verkligen inte varit min helg...inte åt nått håll på något vis. ikväll fick vi återigen skicka en med ambulans...hoppas å tror inte att d var något jätteallvarligt, men trist ändå. annars har ja inte haft en lugn stund på hela kvällen. telefonen har bildligt gått varm ikväll...d har ringt hela tiden...

nu e ja hemma ialla fall, trött men vid gott mod. har ätit lite och nu kör man en snabbblogg för att sedan få gosa me älsklingen en stund.

vidhåller fortfarande dagens: lugn å ro i hemmets trygga vrå :) å så johan så klart.

so far, so goooood.

2010-10-24 / 13:55:07
har haft en UNDERBAR början på dagen. lugn morgon utan stress, frukost, som bestod av toast, framför filmen madagaskar 2 (tror ja) me älsklingen. sedan lite slapp framför datorn, diskade upp disken och nu sitter ja här i lugnan ro och bloggar. ska till jobbet om två timmar, så så mycket mer blir nog tyvärr inte gjort. men ja har ju diskat ialla fall :)

nu ska ja läsa alla bloggar ja hittar :)

dagens: lugnet i hemmets trygga vrå :P

mystiskt...

2010-10-24 / 13:40:31
fortfarande e blogg.se lite lustigt, å mina tidigare inlägg syns inte allt på min inloggssida...helt fucked up. men, man får väl nöja sig med att de syns på funbyme...

igår var en helt galen jävla dag kan ja meddela. hade långturen, och bara d e ju en knäck, men d blir bara värre...nu e vi bara två...å vi ska då ha besök hos ca 13 personer (om ja inte räknat fel) å detta bara på förmiddagen. en del ska ha flera besök på förmiddagen och en del tar d hur lång tid hos som helst. fattar inte att vi bara går me på skiten, men vi e väl rädda att vi ska behöva jobba varannan helg istället...

hela "huset" är uppochner eftersom vi båda måste åka ut på hembesök. det finns inte en anledning till att vi har fem stycken boende i "vårt hus" med personal dygnet runt tro? så som ja sa, hela huset vart ju uppochner. och som grädde på moset, fick vi ett larm. personen i fråga hade ramat och legat hela natten utan att komma åt sitt larm. stackars människa.

där blev vi båda kvar i ca 45 minuter för att hjälpa personen upp och vänta ut eventuella skador som kanske märks först när chocken släppt lite. efter 45 minuter åkte min kollega tillbaka till huset så klart. och jag stannade kvar för att hjälpa personen duscha och byta kläder. jo, för ligger man hela natten utan att kunna resa sig, och anledningen till att man inte låg i sängen var att man behövde gå på toa så förstår ni ju själva.

detta gjordes under två timmar, vilket resulterade i att fröken inte fick sin rast. när tusan skulle ja hinna ha den? så. stackars johan fick en ganska sur, hungrig och trött sambo hem efter klocksn nio. jävla skit jobb kände ja bara då. men idag känns d inte lika farligt faktiskt. hehe.

somnade som vanligt på soffan och vaknade strax innan två. förflyttade mig in till sovrummet och somnade om ganska raskt. d va min underbara lördag (ironiskt). hur var din lördag?

lördagens: johan hade maten klar när ja kom hem :) älskade människa !!

fattar ingenting..

2010-10-22 / 19:44:24
hur grinig som helst va blogg.se igår...å nu e allt försvunnet när ja loggar in...mycket mystiskt..skitsamma.

idag har varit en jätte tråkig slappdag. ja gillar verkligen inte såna dagar, vill göra nått vettigt ialla fall...ja som hade så stora högtflygande planer...pankaka blev d av allt :(

här är en litsta på saker ja vill..

* bli blond!..men ja ser så dum ut så ja vågar inte...
* ha en motorcykel...men d händer väl aldrig...
* ha färdigt sovrummet...men d blir ja väl aldrig klar med...
* ha koll på vad jag tänker, vad ja säger och vad ja gör...men d
lär väl inte vara någon risk att ja  lyckas med...
* få hem mina nya glasögon, för nu orkar ja inte me huvudvärken längre
* få en platt mage igen...ja, vet att d bara e å träna, men ja orkar inte...


ja vet ju att många av grejerna bara e att "göra" att "ta tag i" dem, men ja vet inte varför ja inte gör d. jävla lat e va ja e...typiskt.

har varit på en promenad idag visseligen, men d e också allt :( fan va värdelös ja e.

ikväll ska ja köra hem min bror från skogen eftersom släkten firar honom å syrran ikväll. å ja börjar nog eventuellt få en liten ide om vart min lilla digitalkamera är...kanske...får se när den dyker upp. nu tror ja nog att ja måste laga lite mat, för magen skriker..

dagens: d enda ja gjort e ju promenerat, så d får väl bli d då :)

grinig blogg idag

2010-10-22 / 00:02:19
får bli ett kort inlägg idag. blogg.se verkar vara en aning grinig idag. ingenting funkar å ingenting syns...började en timme tidigare idag, för d va utbildning i lyftteknik igen. håller på sex gånger tror ja.

sedan jobbade ja kväll med kerstin å allt va lugnt å flöt på. hem å fixa natchos å johan donade dipp å sen har vi haft torsdagsmys. vi är lediga båda två i morgon, så vi får väl se om vi hittar på nått ihop, eller om vi gör nått var för sig. mitt jäkla löshår har fortfarande inte kommit fram, så ja har beställt nytt. d kom idag, å ja lyckades nog göra lite fel, för d va attan va långt d va :)

men d blir säkert bra, kanske. vi får väl se. kan eventuellt bli som så att ja har d nästa helg. nu ska ja myyyysa med min älskling.

dagens: äntligen har ja löshår igen :)

loppan fyller 20

2010-10-20 / 23:25:47
så var d dax igen. meterologerna har lovat snö, men kom d någon snö idag? nä :(  å ja e besviken. har en galen längtan i kroppen att flytta uppåt norrland. denna natur. detta magiska "land". ja verkligen njuter. MEN! johan vill säkert INTE flytta dit. han gillar ju inte snö och kyla, så d blir nog inget me d. å om ja blir tvungen att välja, så e d inget svårt val. jag kan bo vart som hellst, bara ja får bo me johan. så någon flytt blir d inte tal om...inte dit ialla fall...

jag har även en annan längtan. en väldigt stark längtan. man ja ska inte tala om va d e, för då sabbar ja hela grejjen. ja vet att d blir så, men ja vet inte när eller hur. d e svårt, för som d flesta vet, tålamod e verkligen inte en vän till mig.

dagen har varit en aning stressig, men grymt bra ändå. kompade lite idag, så ja va hemma ganska tidigt. gick en promenad i regnet och sedan gjorde ja mig iordning för födelsedagskalas. lillasyster 
fyller år idag. och d gör farmor också. loppan fyller 20 år. tänk va tiden går. tycker inte d va så länge sedan som han satt i min rosa dockvagn å snällt fick vara med i leken vare sig hon ville eller inte...

 

hon va så snäll och medgörlig när hon var liten..hon sa aldrig så mycket. kanske var därför hon blev glömd lite här å var. oftast i bilen eftersom hon somnade. hihi, men ingen större skada skedd, hon blev ju världens bästa lillasyster ändå <3



kvällen blev riktigt lyckad. hela familjen var samlad och mamma hade gjort smörgåstårta. blev en trevlig måltid. d e numer väldigt ovanligt att vi e samlade hela familjen. så såna här kvällar uppskattar jag alldeles särskillt mycket. vi har ju faktiskt riktigt roligt egentligen. nu har vi ju kanske inte den allra vanligaste humorn i vår familj, men roligt har vi...som tex, när loppan berättade att hon var tvungen att åka till kalmar i morgon för nått svetts-tjofräs av arbetsförmedlingen...lillebror e ju intresserad av svettsning så då tyckte ja att de kunde byta "jobb" för en dag. hur svårt kan d va lixom? okej att hon heter lovisa, men han kunde ju bryta å säga att han heter louis. A. (alltså engelskt uttalat killnamn...) ja, d e svårt att förklara så här i text, men vi hade ganska kul åt d ett litet tag.

sedan blev d kaffe i soffan...ja alltså vi hällde inte ut kaffet i soffan, utan vi drack kaffet i soffan. å tittade på grannfejden...herrejisses så löjligt d va idag...en gubbe hade typ köpt ett hus med mark, grannen anklagade honom för att ha stulit en sten??? som enligt honom var ett fornminne, å ja, när medlarna sedan forskat i d hela, å haft en arkeolog där å tittat, visade d sig att d inte fanns några spår som antydde på att d någonsin funnits fornlämningar där...jaja, tur vi har världens bästa grannar både i byn å här på gatan i stan :)

nu ligger ja framför kakelugnen å lyssnar på sprakandet å njuter av mys faktorn som stiger i takt med röken som vandrar upp i skorsstenen...älsklingen har kommit hem efter jobbet och har landat i sin stol framför datorn alldeles bredvid mig. nu när man tänker efter så känns d ganska fånigt att vi sitter i samma rum, med varsin dator.

undrar när mina glasögon kommer förresten??? inte för att ja längtar direkt, men mina ögon å mitt huvud gör d deffinitivt...skallavärk e inge roligt. nu orkar ja nog inte skriva mer...

dagens: älskade familj :)

underbara, älskade, fantastiska man

2010-10-19 / 22:15:34
ja e helt slut i kroppen. å knoppen också. jobbat som en tok på förmiddagen och ett par timmar på eftermiddagen kom någon snubbe från kommunen för att...ja, jag vet egentligen inte va han ville...fördjupa sig kanske? nåja, fick sitta å lyssna på när jag och fyra till försökte svara på hans krypptiska frågor. tur att chefen va där å sträckte ut de inlindade skrynkliga frågorna. hoppas d inte var för tydligt hur trött ja var.

sen hem och ringa bonussyster. ut på en liten promenad, som slutade med att d blev två timmar. super kul. vi bestämde att vi skulle på maskeraden nu i slutet på oktober. frågan e bara vad vi ska klä ut oss till...haha,

idag har ja en "vilodag". i går fyllde världens underbaraste man år, och i morgon fyller världens bästa syster och farmor år. jisses vad tiden går...för exakt ett år sedan lät det så här..:

kreativt kaos rådde i morse kan jag säga! vi e inte vana vid så många någon av oss tror ja.

bara en toalett. där alla ska borsta tänderna samtidigt. där alla måste kissa samtidigt. där alla ska ta morgonduschen samtidigt! inte så lyckat! dessutom hade jag då lite brådis va, å hittade inte riktigt eftersom mamma hela tiden möblerar om i skåp och lådor. d e typ hennes hobby!

hundar överallt. överallt. man kan inte vända sig om ens utan att man snubblar på någon eller något! för att inte tala om att hitta mina grejer i rätt låda med...ingen organisation här inte...å alla nycklar!

ja, jag behöver väl inte säga så mycket mer!

kvällen har dock varit trevligare. jag har varit hos johan några timmar och fått må bra! så skönt!


ett år har gått och jag mår fortfarande så där bra när jag är i närheten av min johan. MIN johan. han e verkligen min!! bara min å ingen annans. ja delar honom inte med någon, jag har hans fulla uppmärksamhet och han älskar bara mig!

allting har verkligen flytit på det senaste året. jobbet, kärleken, vännerna, allt går som jag vill just nu...tänk egentligen hur mycket som hänt detta året...

ja, när man läser bloggen så förstår ialla fall jag vilket enormt jätte stort steg ut i livet jag gjort. nu vågar jag faktiskt leva. ja vet att d e ja som gjort jobbet, men saken är den, att utan min underbara johan, hade ja aldrig vågat. ja hade aldrig trott på d, ja hade aldrig orkat hålla ut. han e verkligen den som laggt grunden för mig, han e stommen i mitt bygge. min johan, min underbara johan.

dagens: promenad genom stan e bland d bästa som finns.

nu blir d ett par (en, max två) sit-ups och sedan natchos :) eller skiter ja i sit-upsen :P


snabbis.

2010-10-18 / 22:43:56
kör en snabbvariant medan födelsedagsbarnet springer genom duschen...

dagen har varit stressig, mycket pusslande med insatserna och tiderna. eftermiddagen hade vi utbildning om lyftteknik. väldigt välbehövligt. roligt och intressant var d. sedan hem och vända. ut på lång rask promenad med mamma lotta å syster sofie. härligt! mycket skratt å fnitter blev d. sedan hem å diska, städa, fixa å dona lite.

johan har som sagt precis kommit hem å står i duschen..eller gjorde, så nu blir d inte mer idag.
måste ju fira min lilla älskling ordentligt nu på hans 35-årsdag <3

dagens: underbara liv. känns som att jag lever min dröm. älskar johan, älskar min familj, älskar min vänner,ÄLSKAR MITT LIV!!!

wonderful...

2010-10-17 / 22:28:48
vilken underbar söndag jag har haft. underbart väder. kallt och soligt. man myser av bara tanken på allt mysigt hösten har att erbjuda.

eftersom darlingen min fyller år imorgon, var vi hemma hos johans föräldrar och åt middag idag. pannbiff, kokt potatis, brunsås och sallad. jätte gott. och som sig bör på födelsedagskalas, bjöds det på tårta också. smarrigt värre. å så fick födelsedagsbarnet paket också så klart. fast av mig får han inte förren i mon bitti när han faktiskt fyller år.

när maten å tårtan var färdigäten, åkte vi hem å bytte kläder, för att sedan åka ner till victoriahallen och hejja fram våra vikingar till en skrällseger mot serieledarna. 6-2 slutade matchen.

väl hemma igen, åt vi lite natchos och ja försökte mig på att ordna ett nyckelskåp. fasen, alla jäkla nycklar vi har, å ingen egentlig ordning å inte hittar man just den nycklen man ska ha för tillfället heller..hmm, men som vanligt när saker inte blivit genomtänkta av fröken impuls, blev skiten inget vidare...får gå på jakt vid ett senare tillfälle...

i morgon e som sagt världens underbaraste, bästaste dag. ur flera olika synvinklar. d e så klart att för d första så fyller ju min alldeles egna (och mitt livs stora) kärlek år. sedan är d ju dagen när alla mina pusselbitar föll på plats. i morgon för ett år sedan exakt, (med stöd och stöttbning av mina finaste underbaraste älskade mickan å ajax) sa ja stop och nej tack till mer nedvärdering. just precis i morgon för ett år sedan fick jag nog av negativa glåpord och bestämde mig för att jag var värd bättre. jajjemen. å idag står jag här, mår så otroligt bra, har världens underbaraste liv och har haft ett leende på läpparna i snart ett år!

ett helt år, å ja minns d som igår. d va verkligen ett beslut som ja funderat på länge och väl, men som ja inte riktigt vågade ta. men så gick d över en gräns som inte ens jag kunde förlåta eller sopa under mattan. så behandlar man inte någon allt, å allra hellst inte någon man säger sig älska. MEN idag tackar ja min lyckliga stjärna att d blev som d blev. för ja hade ALDRIG blivit så här lycklig med någon annan än min johan.

får bli mer i mon...nu e d dax för sängen, för jobbet väntar i mon...

dagens: livet kan vara underbart!

pust!

2010-10-16 / 19:45:14
haft en helt underbar dag idag. började me en liten sovmorgon och sedan en rask promenad (med inslag av dans) ner till stan med musik i öronen. hem till världens finaste, underbaraste jenny på frukost-fika :) helt underbart. alice å selma e ju bara för sköna!!! coolare ungar får man nog leta efter...selma hade varit på disco i går å då hade hon haft rockabilly frilla...tupperat...hihi, d syntes även idag :) lilla sötnos! å alice, vilken salt fisk :) störtskön. skulle läsa saga för henne medan kattungen alva hängde i armar å händer å busade...oj oj oj. därefter gick ja hem å tog bilen (och bonussyster å bonusmamma) in till kalmar för att äntligen köpa en födelsedagspressent till älsklade johan som fyller år på måndag. ja, den där pressenten ja pratade om förut...den har ja redan öppnat själv :P haha, kunde inte hia mig.

så nu har ja ialla fall köpt paket å nu e d inte så många dagar kvar, så ja tror nog att ja kan klara av att inte ge honom dem förrens på måndag...tror ja! efter en heldag i kalmar åkte ja hem å stälde mig å tog hand om all disk och vek ihop all tvätt också. nu ska ja försöka hitta på nått att äta ikväll, å så får ja nog åka å hämta maten me :) hihi.

dagens: ÄLSKAR min vänner!!! ja har ett helt fantastiskt underbart liv nu!!!

å nu börjar den...

2010-10-15 / 20:57:39

...den där superhelgen som ja hoppades på. nåja. d blev ju INTE som ja planerat, men d blir super bra ändå! I morgon ska ja hem till världens underbaraste jenny! som ja längtar. d va så länge sen ja träffade henne, å då bor vi ändå i samma "stad". haha, så tokigt d kan va.

dagen har varit bra måste ja säga. vi kommer mer och mer in i arbetet och det nya schemat å insattserna och gruppen verkar fungera riktigt bra. inga större hinder har tillstött...än så länge ska ja väl säga :P

blev sjukt nervös för hur ja kommer se ut i mina glasögon nyss. när ja prövade dem i butiken, tyckte ja ändå att d såg hyfsat ut, men nu e ja tveksam. kanske var ja som vanligt för snabb och impulsiv? usch! tänk om ja ser lika fånig ut i de nya som ja gör i de gamla? nä, fy va ont i magen ja har...låter jättefånigt, men ja e jätte orolig att johan ska tycka ja ser dum å fånig ut...livrädd för att han ska tycka mindre om mig ifall ja ser ful ut i glasögonen..

begriper väl att d förmodligen inte spelar någon roll och att ja troligen inte ser så korkad ut som ja tror, men den där klumpen i magen maler å maler ändå...usch å fy.

mitt löshår vill heller inte komma fram. ja undrar var f--n ja gömt d? helt borta, å ja har verkligen letat i varje skrymsle och varje vrå. det finns inte! ja kan bli så arg å besviken på mig själv och varje gång ja slarvar bort någonting, så LOVAR JAG DYRT OCH HELIGT mig själv att verkligen skärpa mig och hålla ordning på mig å mitt. men ja kan verkligen (uppenbarligen) aldrig någonsin hålla detta. så om någon, vem som hellst, har ett bra tipps på hur ja ska lösa mitt ständiga bortslarvande...SNÄLLA SKRIV EN KOMMENTAR å hjälp mig med mitt hopplösa jag.

nog tjatat om mig nu då! tänkte tjata lite om min älskade älskade man istället.

d e nog ingen som känner mig, eller som läser min blogg som missat att han e, på riktigt, d bästa som kunde hända mig. utan konstigheter å utan press kan jag vara mig själv på ett sätt som ja inte ens visste att ja kunde. kan faktiskt tycka att ja e riktigt rolig å trevlig ibland :P haha.

d e svårt att sätta ord på känslan han ger mig varje dag, morgon och kväll. denna otroliga glädje jag upplever varje dag med honom är bortom mitt förstånd. att verkligen få känna sig omtyckt och värdig är ingenting ja e bortskämd med. det är lite omvänt att inte behöva göra massa saker för att ( i bästa fall) bli uppskattad.

sättet han tittar på mig är obeskrivligt. han SER mig och han verkar tycka om d me :) hela mitt liv e helt galet underbart! nu blir d tydligen film- och soffmys med hjärtat mitt, så ja får väl fortsätta att ösa beröm och lovorda min man i morgon :)

dagens: så klart min johan :)

nu inväntar jag bara en super helg.

2010-10-14 / 21:08:59
har varit ledig idag. ja, eller ledig e kanske inte rätt ord. vi börjar om...har inte varit på jobbet idag. vaknade ganska tidigt, drog igång tvättmaskinen och skuttade ut i kylan. ingen sol syntes å vinden blåste kall. bet mig i läppen och cyklade ner till centrum av denna lilla håla som vi invånare kallar stad. i lurarna från min mp3 skrålade denna låten på repeat ;


Airplanes - B.o.B (Feat. Hayley Williams)

klockan strax innan 10 stod jag, två tanter med rullator, en gubbe i alldeles för små byxor, en karl med portfölj och en väldigt (som det såg ut) högfärdig dam med utsmetat läppstift, utanför swedbank och väntade på att de skulle slå upp portarna.



väl inne i värmen, fick jag prata med en väldigt trevlig kvinna, som hux flux utsett sig till min personliga bankkontakt?? hur i hel gick d till? nåväl. ja fick d ja kom dit för, och lite till. eller ganska mycket mer kan man säga. ja, hon va till och med så trevlig att ja på något sett gick med på att återkomma för att prata pensionssparande!!! oj oj oj. älsklingen e nog nöjd ialla fall, han har ju påpekat detta länge nu.  så jag ska alltså börja spara till pensionen :P

 

hoho, efter mötet på banken cyklade ja hem igen. skiftade tvätten och åt lite mat. sedan tog ja kameran i näven och traskade ner till vår stora stads mitt punkt. smet in till optikern och gjorde en synundersökning och fyllde i uppgifterna till lämpet för att få köra motorcykel. sedan ringde ja upp min söta bonussyster och så följde hon med hem. satt en stund å kollade lite på de senaste bilderna vi tog och sedan åkte vi ut till underbaraste finaste mickan en snabbvisit. vidare hem igen, med en snabbis på ica för att inhandla ägg och mjölk. sno ihop en ugnspannkaka, äta den, promenera med finingen emelie en timme å nu sitter ja å min favorit i soffan å myser till lyxfällan :)



i mon blir d jobb igen och sen e d helg!

dagens: nu e d bara att tuta och köra. på flera plan :)

W.T.F?

2010-10-13 / 10:00:25

ja måste bli bättre på att hålla koll på hur d faktiskt är. trodde hela dagen i går att ja jobbade dag idag. ja hade värsta planerna för vad ja skulle ta mig för efter jobbet. ja skulle plocka upp alla äpplen å klippa gräset...jävla skit, nu jobbar ja kväll och d blir inget gräsklipp. kommer bli en lång och seg dag. vaknade med en DUNDERFÖRKYLNING...en sån där när du vaknar med ett ryck för att du inte kan andas och sätter dig upp, känner paniken komma och det tar ytterligare några sekunder (och det börjar snurra i huvudet) innan man inser att man e helt igenkorkad i näsan men att man faktiskt kan öppna munnen och andas. så vaknade jag idag. förstår inte riktigt hur d gick till, för när johan pussade på mig innan han åkte till jobet var d inte så farligt, men en timme senare vaknar ja sån här.

så nu får vi se vad som händer å sker nu på förmiddagen. att börja halv två e helt värdelöst. man hinner inte riktigt göra nått innan jobbet, å inte efter heller. solen strålar utanför fönstret, så ja får väl helt enkelt pälsa på mig å gå ut. klockan är tio nu, så ja har ialla fall två timmar på mig ute. fasen va ja hater att börja jobba mitt på dagen, denna stress det medför e gräslig. nåja, ut å göra lite nytta då. får se hur d tar sig med förkylningen.

dagens: han med ganska mycket ändå :)

tragisk tisdag...

2010-10-12 / 21:25:51
...första året var riktigt tungt. förmodligen för att den som då skulle föreställa den som "stod mig närmast" hade noll och ingen förståelse för hur d kändes, hur ja mådde, mitt behov av att prata om det eller någonting annat som rörde mig egentligen. men som alla säger, livet går vidare. visst e d tungt ibland, men oftast när man minns dig nu för tiden, är det inte just den dagen man minns, utan alla glada tillfällen med dig. så klart kan man sakna ditt skratt eller ditt klinkande på gitarren, men ja e glad, väldigt glad, att ja faktiskt kan sakna detta. ja e glad att ja har previlegiet att minnas dig!

så går livet sin gång och så plötsligt händer d som inte får hända. tycker ändå att detta året gått bra...tills nu. har blivit brutalt väckt och påmind om saknaden efter dig idag. d har varit en väldigt tung kväll. morgondagen kommer säkerligen också vara tung och troligtvis dagen efter. men, och detta är ett stort MEN, ja vet att ja har minnen som kan lindra värken och saknaden. goda, glada minnen. "tragedin" idag var ingen jag kände. känns dumt och fel att säga d, men tack å lov för d. ja lider med de som stod honom nära, eller bara kände honom. d e fruktansvärt.

tänkte göra ett litet patetiskt försök att ändå vinkla detta till någonting lite trevligare, och för att lyckas med det behöver jag en kär vän. hon brukar alltid tala om för mig att jag lever i min egna lilla bubbla, min egna lilla värld när ja gör någonting tokigt eller någonting som inte riktigt "passar in " i vårt samhälle. så idag tänkte ja dela min värld med er. håll i hatten!!!

i min egna lilla värld...

...är allting lila och rosa, glittrigt, fluffigt, blinkande, färgglatt, soligt, snöigt och alldeles alldeles underbart på en å samma gång. å så har d alltid varit.

...äter man choklad morgon, middag, kväll och så ofta man hinner dess emellan.

...har ja alltid rätt, aldrig fel och alla gör som ja vill.

...finns ingen maxgräns på inehavandet av skor, väskor, kläder m.m.

...är ja en prinsessa. en sån som finns i sagorna, som har fina klänningar och får allting serverat på silverfat (fråga ni min mamma, så kan hon intyga att det är så ja alltid har levt :P )

...har jag en osynlig vän vid namn kärstin, som hittar på dumheter som stackars lilla jag får skulder för. (detta kan flera personer intyga)

...finns troll och vättar...
    

 goda feer, älvor och rumpnissar
   

enhörningar med vingar,

jultomten och askungen på riktigt,
  


(nu börjar ni kanske förstå varför ni ska hålla i hatten..)

             

...finns inga bilar, mopeder, cyklar eller andra fordon. förresten skulle det inte funka eftersom hela världen är en stor sommaräng, med snökojjor å pulkabackar i utkanterna.

...fyller jag år varannan dag och varannan dag är det jukafton.

nä okej, nu blev d lite väl mycket fantasi i d hela kanske...så kan d bli ibland, men ja bjuder på d. hoppas d tog udden av allvaret lite ialla fall...¨

dagens: min underbara pojkvän!!

äntligen måndag...

2010-10-12 / 17:52:01
oj va ja hade planerat att vara duktig idag. men som vanligt gick d inte riktigt som planerat. inget ovanligt iofs. ja vaknade tidigt. inte någon sovmorron här inte. upp å börja diska å plocka. fyllde bilen med pantflaskor, tidningar, glas flaskor, glasburkar, mer tidningar och ännu flre pantflaskor. klockan 10.00 stod jag utanför banken och klev in som en av d första kunderna när de slog upp portarna...men inte fick ja utrettat d ja kommit dit för inte, nänä. så ila snabbt över "gatan" å in i butiken "synoptik" för att kolla synen. hade ja räknat me att få en tid snabbt, så hade ja helt fel. tidigast torsdag klockan 14.00. min lediga dag åt fanders.

nåväl. jag bet ihop å åkte vidare till ica kvantums återvinning. där slängde ja gamla försmå kläder i emaus konteiner å sen åkte alla tidningar, glas flaskor och burkar, plast och annat skräp i respektive konteiner å sist men inte minst pantade ja alla flaskorna. sen hem igen å fortsätta städa. började inte jobbet förren halv fyra, så ja hade gott om tid. handlade lite å lagade mat. åt mat å diskade igen. sen kom johan hem å åt lite, så ja diskade för tredja gången strax innan ja åkte till jobbet!

så resultatet av min så välplanerade dag blev pannkaka!!!

dagens: skam den som ger sig!

på rymmen eller bara lite vilse?

2010-10-10 / 20:43:00
inte en droppe alkohol har förtärts i helgen å ja bara älskar d. så grymt skönt att vakna pigg å kry hela helgen. ja känner inte riktigt att ja har d där utbytet av alkohol som alla andra verkar ha. ja kan lätt gå ut å dansa nykter å verkligen ha skitskoj. visst kan d vara kul någon gång så där, men ja håller mig nog gärna ifrån d för d mesta. tänk att man kan ändra inställning så pass bara för att man blir tryggare i sig själv.

nog om det. idag på förmiddagen åkte johan å ja till jimmy å plockade in den sista lilla högen ved, som vi köpt av han å fia, i bussen å körde hem den. sedan tog ja en liten repa me ogräset på grusgången. d e helt otroligt hur jäkla lat å dryg ja e. hela sommaren och hösten har d tagit att ränsa skiten, å ja blir så trött på mig själv. ska d vara så svårt att fullfölja ett projekt man startar? ja, tydligen e d d! har fortfarande inte målat dörrposterna i vardagsrummet. *suck*

klockan 14 åkte vi på kalas till min moster (som fyllde i torsdags) och min kusin (som fyller i morgon) på lite kalas. den här gången hade hon inte glömt sockret i kladdkakan :P hehe..riktigt gott va d. sen bar d av mot viktoriahallen för att hejja fram vikingarna. d gick ju bra, 4-1 slutade matchen, men fy f---n vilka otroligt dåliga dommare d va. nog för att de inte brukar hålla högre klass än knappt standard, men idag hade d nog glömt både glasögon å regelboken hemma. ett tag trodde ja ärligt att de ändrat reglerna, precis när man börjar tycka att man har lite koll, så ändrar de??? men så va d inte, dommarna va bara helt värdelösa helt enkelt.

nu har vi ialla fall ätit lite mat å ska väl typ mysa till d lite innan sängen. har haft en grymt bra dag igen, vilken överraskning :P varje dag nu för tiden är en glädje. i morgon ska ja se om ja inte lyckas göra d som ja sagt varje vecka hela våren å sommaren, men som aldrig blivit av. jobbar kväll i mon, så d vore väl tusan om ja inte kunde dona detta i mon då!!! men ja säger inget, för troligen glömmer ja bort d eller skjuter upp d ett tag till :P sån e ja!!

ja, men just d...rubriken då? va var d den handlade om???
jo, när vi vaknade i morse, å tittade ut genom sovrumsfönstret...gissa va vi såg då??

på rymmen eller bara lite vilse??





dagens: d e ganska mycket att välja på faktiskt. men d får bli d helt UNDERBARA vädert vi haft i två dagar nu...STRÅLANDE solsken :)

toppen lördag

2010-10-09 / 22:44:37
har haft en sjukt bra lördag. började me en ordentlig sovmorron, massa mys me älsklingen och allmänt välbefinnande. efter en stund fick johan sms från anders, som undrade om vi ville följa me till ikea. å d ville vi juh så klart. så, in i duschen lite snabbt. shit vilket långt hår ja fått...helt galet. sen iväg till kalmar då. började besöket i storstaden me att äta kina buffe på Thai Silk och sedan åkte vi in till ikea. gick där å skrotade en bra stund. kikade lite på garderober till våra kläder som inte får plats. hittade ett par fina å stora garderober, tyckte jag, men johan bara skakade på huvudet. mina kläder fick minnsan inte platts där :P men ja tror att vi hittade en som skulle kunna funka tillslut.

hittade massa annat också som ska inhandlas vid ett senare tillfälle. så klart hade de plockat fram JULSAKERNA :) har hittat lite saker som vi bara måste ha till jul iår. haha, johan får spader på mig tror ja. har även fått lite ideer på annat smått å gott.

när vi kom hem försvann johan till zoran tror ja d va. jag fortsatte mitt desperata å något patetiska letande efter mina hårförlägningar. utan resultat så klart. så som vanligt när ja ska städa, kommer ja på massa annat som bara måste göras. nu har ja ialla fall fått undan alla sladdana som låg på golvet. har skruvat upp sånna där lister som man gömmer sladdarna i å skarvat å donat, så nu e golvet SLADDFRITT :P

sen var ja ju tvungen att kolla hur bra d blev, så klockan 22 en lördag åker dammsugaren fram. ja vet, ja e lite speciell och verkligen inte som alla andra. golvet blev också skurat och mattan skakad. d e så fint här nu...i typ en dag eller två, för sen kommer ja väl på nått annat som bara måste göras å stökar till här utan att ja märker d. har även tvättat två maskiner tvätt som ja hängt upp idag. och diskat medan johan lagade mat. hemlagad kebeb..mumms.

nu blir d film mys å mat för min del, sen skulle ja tro att d blir sängen för ja e trött.

dagens: kreativiteten å envisheten kan skapa stordåd i min väörld :)

äntligen fredag

2010-10-08 / 23:03:00
vilken dryg dag d har varit idag. vetskapen om att johan varit hemma å ledig hela dagen har gjort att timmarna gått i slowmotion hela dagen fram till fyra då ja slutade. därifrån tills nu har tiden bara susat förbi i en jäkla fart. så fort ja kom hem, diskade ja. hann knappt få av mig jackan eller ställa ifrån mig väskan innan ja började me disken. fråga mig inte varför. sen har d fortsatt så hela kvällen. johan fixade maten idag. så skönt att slippa d. efter maten tog ja nya tag med att försöka hitta mina försnillade saker, utan resultat. fan va trött ja blir på mig själv.

tänkte att idag vore väl ändå fasen om ja inte skulle hitta d ja sökte. började me att STORSTÄDA och RENSA och SORTERA hela badrummet. ja sorterade vardagssmink, kalassmink, festsmink, hårfön, tre plattänger (fråga mig inte varför jag har tre), hårband, snoddar, hårnålar, hårspray, örhängen, halsband, armband, parfymer, hårgele, "sjuklådan" (plåster, 2 st febertermometer, idrottstejp, salvor, salubrin, sårtvätt, medikament, acceton, burkar och dylikt), och badrumsskåpet.

sedan gick jag vidare till sovrummet. alla tio lådorna i min byro tömdes, sorterades, veks ihop igen och lades ner i lådorna med omsorg, underkläder, leggings, jeans, mjukisar, kortbyxor, t-tröjor och krimskrams. ingnting där. johans garderober fick sig en omgång de också utan resultat, lika så vår andra hall som fungerar som förråd. inget fynd. vidare till garderoben i vardagsrummet. lakan, handdukar, scarfsar, mössor, halsdukar och johans finkläder har även de blivit igenomgånget och tillsnyggat utan att ja hittat d där jävla hårförlängningarna...fan va trött å grinig ja e nu...

nu e d lika bra att ja slutar stöka, städa, sortera, rensa, leta och irritera mig mer ikväll. snart börjar ja lipa av ren frustration!!! JA E SÅ FÖRNBANNAD PÅ MIG SJÄLV!!!

nu har ja vispat ihop lite chokladpudding å johan har fixat en film, så nu skiter ja i d här. god natt!

dagens: d blir rent, fint, sorterat å var sak ligger på sin plats. alltid nått anntar ja :P

torsdag 7/10

2010-10-08 / 22:46:55
idag fyller min moster och min kompis emma år. stort stort grattis till båda två. moster firar vi på söndag. vad har hänt idag då? svårt att komma ihåg. började jobba vid 12. va e d för tid lixom? knas. johan å ja hann ändå köra hem till jimmy å fylla bussen med ved innan jag skulle iväg till jobbet. så, nu kan d bli vinter, för nu har vi ved :) jobbet var lugnt, å allt flöt på bra. inga konstigheter alls. har försökt hitta mina hårförlängningar ett par dagar nu, men d vill sig inte alls. börjar bli frustrerad till max...inte för att ja behöver d, men bar aför att ja alltid slarvar bort alla mina saker. ja e verkligen värdelös på att hålla koll på saker här hemma.

dagens: känns bra att jobba innan jobbet :P

vår dag

2010-10-06 / 23:34:41
idag e d vår dag. älsklingen å ja har varit tillsammans i 10 månader idag. låter kanske inte så mycket i andras öron, men med vår historia e d helt magiskt :) d e så galet alltihopa så, man tror inte d e sant. galet på ett helt jävla underbart sätt då så klart.

tio månader :) d e snart ett helt år för tusan :) just nu e d tio underbara månader utan bråk, skrik, elaka ord, hån och andra utstuderat elaka kommentarer. självklart har ja upplevt fina, roliga stunder innan ja blev tillsammans med johan också, bara inte lika många och lika underbart bra. å absolut inte lika ofta.

nu e ju min pojk lite speciell och inte alls som alla andra, men ja tror (eller hoppas) ändå att merparten av jordens manliga invånare behandlar sina kära lika varsamt som johan behandlar mig. honom kan ja verkligen inte jämföra med någon annan. d skulle inte vara rättvist mot de stackarna :P johan e magisk för mig. han e trygg och rolig. han e snäll och ansvarsfull. han e knasig och kärleksfull. han e varsam och intensiv. han får mitt hjärta att klappa en aning fortare och något starkare än vanligt. han får mig att le, utan att vara i närheten. han väcker miljontals fjärillar i min magen bara genom en blick.

något aom inte gör mig lika glad e mina rinnande ögon...eller mitt vänster öga ialla fall. har varit ute på promenad me emelie i kväll, å ögat har runnit konstant. har verkligen runnit hela tiden, ungefär som att ja gråtit me bara ett öga :) å killar som bara den gör d me..vad kan d vara?

shit the same...nothing can rain on my parade :P idag är en bra dag oavsett hur den varit, för d e VÅR dag idag å d e ja så otroligt glad för.

dagens: johan lundgren + fridah torstensson = sant. nu och för alltid!

bloggar, bloggar, bloggar

2010-10-06 / 18:23:17
åh ja har verkligen blivit fast i bloggträsket...älskar verkligen att läsa om vad mina vänner (och personer ja inte har en aning om vilka de är) gör, även om ja vet vad de gör eftersom ja pratar me dem...d e så frustrerande, men så fort ja slår på datorn, går ja in på min blogg, och sedan går ja från toppen och ner och läser alla bloggarna jag länkat till, + ett par till som ja inte har länkat till än, men som är på gång...d e helt underbart att läsa, men d tar tid.

nu har ja tyvärr inte tid att sitta här längre just nu, ska klä om mig nu och om en timme cirkus ska ja vara borta hos emelie (enongoglola-bloggen) för en trevlig kvällspromenad.

kom bara på nu, att ja skulle ju haft lite "hemma-spa" när ja kom hem från jobbet....lägga ansiktsmask, plocka och färga ögonbrynen, köra en ordentlig hårinpackning, fotbad och KANSKE måla tånaglarna...men d glömde ja totalt bort...fick en FIN-FIIIIN ide från älskade ajax när ja pratade me henne för en stund sen :) älsklingen å ja "firar" 10 månader idag och ja vill verkligen göra något speciellt...hihihi...ja blir faktiskt lite fnittrig, men d ska nog bli uppskattat :)

på återseende :)

tisdag

2010-10-05 / 23:20:45
en helt vanlig sketen tisdag utan några som hellst spännande inslag. lite trist, men ändå ganska skönt. har suttit vid datorn mest hela dagen idag och rätat till våra insattsplaneringar och skrivit ut dem å fixat å donat. har så klart sjukt ont i huvudet efter en hel dag vid skrivbordet, men d va ganska skönt ändå, för ja e så grymt förkyld, men inte tillräckligt för att kunna vara hemma...

får väl se om d bryter ut eller inte. förmodligen gör d väl inte d, utan ja får gå å va "halvsjuk" ett par veckor till innan d lägger sig. somnade en stund när ja kom hem från jobbet idag. och när ja vaknade sen, fick ja för mig att fixa lite "mys-faktor" i vardagsrumms fönsterna...satte dit mina lila kvistar med små lampor i och sedan ett par ljus. de ser typ ut som steainljus, fast d e elektriska. jätte mysigt.

sen blev ja dödligt sugen på kaksmet, så ja fixade ihop lite muffins-smet och johan fick 6 stycken muffins nu när han kom hem. resten av smeten ligger i min mage som mår allt annat än bra just nu...blä

d va ungefär vad jag hann med idag. får se om ja orkar med mer i mon...

dagens: höst-mys-faktor 32 :)

ullared...

2010-10-04 / 22:03:58

så var den resan över för den här gången. ja kom billigt undan idag, ändå kom ja hem med ganska mycket tycker ja. ja e riktigt nöjd me alla inköpen för en gångs skull. annars brukar d vara några saker som man e tveksam på, men som man köper med sig hem bara för att...men den här gången har ja ingenting med mig hem som ja kanske inte kommer använda. jag vet att ja kommer använda allt ja köpt.

å eftersom min kära vän amelie alltid tjatar om bilder, så kommer det självklart bilder för hennes skull :) <3
 världens skönaste byxor...å snygga e de me :)
 

en scarfs... å en mössa..

en "jack-tröja".. me ludd inuti..

en lite halv tjock tröja med luva..

en ny dress med jacka och byxor som faktiskt går över höfterna...


en "slit-å-släng-mys-pys-tröja"..

vet inte riktigt när ja ska ha denna, blir förmodligen jobbet.

två par leggings med mönster, två par benvärmare, två par "arobicsockar" å  en liten väska,



sen KUNDE ja bara inte låta bli julavdelningen...hur skulle ja klara d?

blev en duk å en löpare till köksbordet..

en "korg" att plantera julblommor i, en advents-stjärna till köksfönstret å två pocket böcker.



sen va ja bara tvungen att köpa två "jul-lampor" till vardagsrummet...

 

och två ljuvligt söta lampskärmar...



ja vet att vissa bilder e kass, men ja orkar verkligen inte bry mig idag :P

sen va d ju d där me kändisar..jag såg två..eller kändisar å kändisar...jag såg;

Hans-Göran från tv programmet "lite sällskap"  

 och så klart såg vi ju morgan som jobbar på ullared. han va lika frånvarande och förvirrad i verkligheten som i tv-programmet :)

de sista två bilderna e så klart googlade :)

nu ska ja göra lite gott till älsklingen som kommer från jobbet om 20 minuter :)

dagens: SHOPPING!!!!

söndagssamtal

2010-10-03 / 21:15:19
då va snart söndagen också slut. dagen har mest tillbringats i sängen faktiskt. men d e inte bara dåligt...johan har ju tillbringat mesta tiden i sängen han också :) mycket mys å gos å prat idag. d e egentligen sånna här dagar man uppskattar mest nu när man e tillsammans med johan, för vi kan verligen prata om allt. d e så skönt att kunna föra en normal dialog. inget tjurande, inget idiotförklarande, inget hånande. en helt vanlig vuxen dialog. jag kan och får tycka som jag vill, och johan kan och får tycka som han vill. d e ingen kattastrof om vi inte tycker likadant och d e så skönt att vi kan acceptera att vi inte tycker exakt lika i allt, men d e ingenting som gör vår samhörighet sämre. ja, för samhörighet är precis vad vi har. vi hör ihop. d känns som att både kropp och själ blir hel av att vara med johan. han kompleterar mig på d ja inte kan.

det har tagit mig 27 år att hitta mitt livs kärlek och vägen hit har inte varit rak, mjuk å kantad av vackra doftande blommor precis. snarare tvärt om...men som sagt, nu är jag här och det är här ja kommer stanna för alltd. ja e lika förvånad varje dag över hur enkelt livet med johan är. hittills kanske man ska tillägga, för man vet ju aldrig. men jag tror faktiskt att det kommer fortsätta att vara enkelt. d e sådan skillnad mot vad man varit van vid innan. ja kan säga precis vad som hellst utan att bli dumförklarad och hånad. ja känner mig inte korkad å dum längre.

min egen syn på mig själv har ändrats totalt. jag känner mig säkrare och ja vågar mer, för ja e inte lika rädd för att misslyckas längre. förut gick tankarna mest i banan: istället för att försöka låter ja bli eftersom ja ändå kommer att misslyckas...å nu går tankarna mer i banan: d e ju inte säkert att ja misslyckas, så ja kan ju faktiskt pröva. å skulle ja misslyckas så e d ingte hela världen faktiskt.

nog me kärlekstrams nu då.

dagen har som förståligt varit lugn. konstigt att man kan vara trött efter att ha sovit nästan hela dagen. men d e ändå ganska bra, för i morgon ska man upp tidigt å åka till Ullared tillsammans med lillasyster och mamma. vi hoppas på bra shopping och en trevlig dag. d e ganska bra att åka dit me syrran, för vi har en ganska bra teknik när vi e där. vi ställer vagnen och går åt varsett håll, ser vi något vi gillar tar vi två, ev i olika färger. vi har ungefär samma smak ochdetta gör att vi inte blir sönderstressade och irriterade i samma storlek som i andra fall.

nu blir det tv.mys me älsklingen och sedan väntar sängen.

dagens: förundran över vilka underbara samtal vi har. inte för att vi direkt kommit fram till något, men bara känslan av att han faktiskt på riktigt lyssnar på vad jag säger är obeskrivligt underbar,

ett litet extra tillägg...två år av saknad har gått och du finns fortfarande kvar i våra hjärtan. så klart önskar vi att du var här istället. <3

a missing day?

2010-10-03 / 11:24:57

hela dagen började med att klockan ringer precis när ja somnat. nä, ja skojjar inte, kollade klockan en kvart innan den skulle ringa, å DÅ som först trillade ögonlocken ihop. andra natten i rad utan sömn. sen iväg till jobbet. sen hem till världens underbaraste sambo, vi han med LITE kärlek innan ja drog iväg till världens bästaste ajax på inflyttningsfest :) hade verklingen jätte trevligt å humöret var på topp. sen va jonna så underbart snäll att hon körde mig, gumpa å en kille till, ner till milles. där mötte ja upp mitt livs kärlek igen och vi hade riktigt riktigt trevligt :)

även om gårdagen var underbar på alla sätt och vis, så e d idag en sådan dag när man upprepar orden "aldrig mer" ett par gånger kan ja meddela...haha....nu tror ja nog att ja ska lägga mig i sängen en stund igen. huvudet e inte i toppskick idag :)

lördagens: d e sjukt underbart att kunna gå ut å festa tillsammans med min pojkvän, utan att det blir bråk å tjaffs :) ja ÄR lyckligt lottad, ja vet :)

uteblivet fredagsmys...

2010-10-01 / 21:59:53
så klart har varenda kotte i sverige fredagsmys utom jag...jag jobbar. å bara för att ja jobbar händer ALLT roligt ikväll...d e konstnatten på öland, eftersom ölands skördefest drog igång idag, d e maskerad tema på milles, mickan va sugen på att gå ut, bonus syrran va i kalmar på hansa city, ja, å så e d väl en å annan som hittar på nått alldeles, alldeles underbart förståss...

men ja sä som askungen...va e en bal på slottet? den KAN ju va dötrist å tråkig å dötrisst...eller? just nu skiter ja fett i balen ska ni veta, ja har en alldeles alldeles underbar sambo som ligger här bredvid mig å bara väntar på att få gosa å mysa.

eller kanske han bara väntar på att ja ska somna :P stackaren e sjuk. genom förkyld å snorig...å vi vet ju alla hur sjuka pojkarna blir...kvinnor som föder barn har ju tydligen ingenting att komma med när en kille e riktigt förkyld :P d e SSÅÅÅ synd om min lilla älskling idag, å har iofs varit ett par dagar...nysningar, snorpapper, nässray å panodil har numera blivit vardag :)

kvällen på jobbet har varit lugn å flytit på bra. d brukar d ju iofs göra kvällstid. lite segt att man ska kliva upp tidigt i mon å åka till jobbet, medan älsklingen snarkar vidare, men d e sånt man får ta ibland. nu blir d typ tio minuters intensiv mys, för sen somnar nog jag.

dagens: fick trotts alldeles för lite sömn ganska mycket gjort idag.