i`ve still got it??

2011-10-29 / 20:12:45
halv fyra kom ja hem i morse :) mår inte så dåligt idag som ja räknade med. kanske att ja fortfarande har det :P

tror nog att det var en grym dag hela vägen faktiskt. tvättade all tvätt, rensade bland mina saker, ringde kundsamtal och slängde allt mitt gamla smink...jag ska byta ut det mot forevers smink istället. så...ut med d gamla och...nä just d...inte in me d nya, för allt d nya kostar pengar...pengar jag inte har.

smart att på förmiddagen häva allt smink i soporna..en hel kasse, och på kvällen verkligen verkligen verkligen längta efter utgång...tack å lov att ja bor i nybro i ett sånt läge. nåja. det var en grym kväll. bonus bror å jag ägde dansgolvet i vanlig ordning :) som sagt, hemma halv fyra i morse...inte illa för en soon too bee 30 åring :)

idag ska jag försöka bestämma mig för vilket skrivbord jag ska köpa. jag måste verkligen verkligen ha någon stans att jobba på. å så blir jag nog tvungen att köpa en produktnyckel till office också, för d har ja inte å nu är d så mycket i skolan och med forever så nu måste jag ha ett ordbehandlingsprogram. jag känner att jag måste ta det här seriöst om jag ska lyckas med mina mål. dessutom är det fruktansvärt svårt att hålla koll på papper och annat när man använder köksbordet som skrivbord. ska bli så skönt att ha ett "kontor" där man gör sina planeringar och arbetet. plus att jag förhoppningsvis får lite bättre koll och därigenom tar tag i saker och ting innan d e i sista sekunden. nu blir d ikea.se! hej hopp !

tankfullt

2011-10-17 / 17:08:20
idag, för exakt två år sedan, stod jag i valet och kvalet om jag skulle hoppa eller inte. tänk att det redan gått två år sedan jag, med hjälp av mina två favoriter, valde att ta steget ut i d okända. där och då gjorde jag ett livsavgörande beslut, som jag inte ångrat en endaste sekund. en helomvändning. från negativitet, kyla, förakt och misshandel till kärlek, värme, uppmuntran och lycka. tack mickan å ajax för att ni höll mig i handen när ja hoppade :) å tack min fina fina älskling för att du tog emot mig när ja landade :)

  

 

kom å köp :)

2011-10-12 / 19:34:45
hej. (vet inte varför ja skrev så??)
nu kanske jag är tillbaka på banan igen. (om nu någon är intresserad). jag är i full gång med mitt nya jobb. fast det tar så mycket tid (jag jobbar ju fortfarande heltid inom komunen) så ger det så otroligt mycket energi. jag är i stort sätt aldrig trött längre. jag bara älskar att jobba med froever. jag får så mycket mer än jag ger och sån otrolig UPPSKATTNING från mina kollegor för minsta lilla sak jag gör :) igår hade vi team möte och "bara så där" fick ja pressent!!! hur många utav er får en pressent av era kollegor/chefer helt utan egentligen någon anledning??? hur många utav er känner verkligen att ni får UPPSKATTNING för d ni lägger mest tid på (jobbet)??? säkert inte så många (om någon)

jag har egentligen inte ens koll på vad jag hade gjort för att få den, men ja kan tänka mig att d var att jag gjorde minst fyra cc förra månaden...haha, d va inte ens någonting som jag själv reflekterade över och ändå får man sån otrolig uppmärksamhet för d. 

jag har nu kommit så långt att jag startat min egen webbshop också. stört kul juh!!!

fridahs måbra hörna    här finns hälsoprodukter och mer för dig, din familj och dina djur !!!

här kan man gå in och köpa produkter som hjälper din kropp och hy till bästa möjliga förutsättning att klara av de påfrestningar som vi utsätts för VARJE DAG!!!

ta gärna en titt, för som ni kanske vet, kommer 10 kronor på varje såld produkt gå till rosa bandets kampanj mot bröst cancer.

ett litet snabbinlägg

2011-10-12 / 08:09:40
så här på onsdags morgonen innan skolan.

vill egentligen bara be alla eventuella läsare att hjälpa mig i kampen mot bröst cancer. under oktober månad kommer jag att skänka 10 kronor/ såld produkt, så om Du vill hjälpa mig att hjälpa andra, boka din måbra stund nu i oktober eller gå in på min måbra hörna och köp någonting där :) tusen tack för hjälpen <3

ensamast i världen...eller??

2011-10-08 / 12:17:28
nu är det nog bara jag å mina syskon i hela min umgängeskrets som inte har eller ska ha barn...jag har väldigt lite gemensamt med mina vänner nu för tiden å jag känner mig vekligen utanför.

så istället för att klistra på ett fejkat leende å sitta å prata sånt som jag inte har någon som hellst erfarenhet av, träffar jag nya i mitt nya jobb...i juli detta året skrev jag in min som återförsäljare av forever living products, och har älskat detta sedan dag ett. jag ser det som att jag har startat ett eget företag eftersom jag är oberoende återförsäljare och jag har absolut ingenting att förlora på detta.

när folk frågar mig vad jag jobbar med svarar jag; jag jobbar som oberoende återförsäljare inom ett världsledande hälsoföretag med oanade möjligheter. förut svarade ja att ja jobbade som omsorgsassistent på komunen, å hur kul låter d? nä, jag älskar mitt nya jobb och hela konceptet gör verkligen att jag växer varje dag. jag har ett helt otroligt å makalöst underbart team som kollegor och dessa människor ger mig dagligen ett lyft av min självkänsla :)

det finns alltid någon som kan ge en vänlig men bestämd spark i baken om man känner att d inte går som man vill, för oftast är det bara en själv som tycker d går "dåligt". och sen denna uppskattning man får. ja har aldrig upplevt någonting liknande. älskar detta och känner mig så otroligt glad och tacksam för att jag får vara en del av detta.

det som känns allra bäst med detta är att jag får möjlighet att hjälpa andra att få upp ögonen för detta och många väljer faktiskt att själva bli återförsäljare och blir en del av vårat fantastiska team :)

SÅ. ISTÄLLET FÖR ATT (som ja skulle gjort innan) GRÄVA NER MIG I ATT JAG INTE HAR SÅ MYCKET GEMENSAMT MED MINA UNDERBARA VÄNNER LÄNGRE, VÄLJER JAG ATT LE ETT ÄRLIGT OCH VÄRMANDE LEENDE, PACKA MIN FINA VÄSKA MED MAKALÖSA PRODUKTER OCH MÖTA NYA MÄNNISKOR!




               
         

d e mycket nu...

2011-10-04 / 19:52:02
det har varit så mycket runt omkring mig nu en tid att jag inte haft en tanke på att hinna uppdatera bloggen, men nu kanske det har lugnat ner sig lite så jag gör ett försök.

kan börja med att uppdatera om succé dagarna i stockholm :)

så jävla underbart va d. här kommer lite bilder..

på en rastplats någonstans :P

fina kollegorna elena å ann-christine <3



min fantastiska lilla malin <3



framme i stockholm parkerade vi bilen och tog plats i lokalen för två dagars underbara peppning och mega ego-boost :) helt galet underbart.



d börjar fyllas på ganska bra :)

sen var d dax för alla att bli uppmärksammade för att de gjort ett fantastiskt jobb :)

   

lina blev supervisor lixom malin och ola och pernilla :)



lisa blev assistent manager :)

dimond manager kim madsen gav oss en rejäl ego-boost genom att berätta sin historia :)



vi lanserade lite nya varor...

   
nya sonya schampoo och balsam
   
förbättring av produkter och nya färger i palleterna samt nyheter för barn.

sedan var d ju dax för mig att kliva upp på scenen å få massa aplåder...



lite dålig blid, men längst till vänster är jag på väg upp på scenen och får en liten ros :)

sen blev det stående ovationer i lokalen :) emelie å malin tyckte vi var så duktiga..

   

sen var första dagen slut. vi checkade in och gick sedan för att få lite mat i magen...
efter maten korkade vi upp och hela teamet fick pressentera sig och beräta sin historia :) åh dessa underbara människor och deras fantastiska historier...helt underbart :)

söndagen började med lanseringen av vår underbara produkt

argi +  

maken till vitamin komplex har jag aldrig sett :)

och tydligen inte vetenskapen heller :P


en helt galen å underbar helg i stockholm. tack till hela underbara teamet :)