i`ve still got it??

2011-10-29 / 20:12:45
halv fyra kom ja hem i morse :) mår inte så dåligt idag som ja räknade med. kanske att ja fortfarande har det :P

tror nog att det var en grym dag hela vägen faktiskt. tvättade all tvätt, rensade bland mina saker, ringde kundsamtal och slängde allt mitt gamla smink...jag ska byta ut det mot forevers smink istället. så...ut med d gamla och...nä just d...inte in me d nya, för allt d nya kostar pengar...pengar jag inte har.

smart att på förmiddagen häva allt smink i soporna..en hel kasse, och på kvällen verkligen verkligen verkligen längta efter utgång...tack å lov att ja bor i nybro i ett sånt läge. nåja. det var en grym kväll. bonus bror å jag ägde dansgolvet i vanlig ordning :) som sagt, hemma halv fyra i morse...inte illa för en soon too bee 30 åring :)

idag ska jag försöka bestämma mig för vilket skrivbord jag ska köpa. jag måste verkligen verkligen ha någon stans att jobba på. å så blir jag nog tvungen att köpa en produktnyckel till office också, för d har ja inte å nu är d så mycket i skolan och med forever så nu måste jag ha ett ordbehandlingsprogram. jag känner att jag måste ta det här seriöst om jag ska lyckas med mina mål. dessutom är det fruktansvärt svårt att hålla koll på papper och annat när man använder köksbordet som skrivbord. ska bli så skönt att ha ett "kontor" där man gör sina planeringar och arbetet. plus att jag förhoppningsvis får lite bättre koll och därigenom tar tag i saker och ting innan d e i sista sekunden. nu blir d ikea.se! hej hopp !
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: