semester

2012-01-12 / 03:37:31
d e så skönt att ha semester. bara göra roliga saker och inte behöva ställa klockan. nu gör vi ju d ändå, men bara för att vi vill, inte för att vi måste.

det är ett väldigt...hmmm...speciellt är nog rätt ord jag söker, ställe d här. här verkar inte finnas några trafikregler, men heller inga olyckor? har hittills inte ens sett en buckla på en bil. här kör man lite som man vill, men ingen bryr sig och icnen blir sur å arg. ska man svänga så gör man d. kommer d mötande trafik, ja då smyger man så de får stanna helt enkelt och ingen grinar för d. skulle ALDRIG funka hemma i sverige.

man sick-sackar mellan filerna lite hur man vill...tutar lite för att göra andra uppmärksamma på att man kommer, en d lustiga är att detta sker i ganska normala farter, altså ingen kör i snigelfart.

el-ledningarna e ett virrvarr. helt bisarrt. kolla här bara...



å skulle du vilja ha lite ström hemma hos dig? ja då "knyter" du bara en tråd från ledningen till dig...
 

och dessa gigantiska köp-centrar överallt...flera våningar och hur mycket som helst att titta på.
metro i ayala är säkert tolv våningar högt. gaizano här på mactan är typ fem våningar. hur kul som helst. det finns hur mycket väskor och skor och kläder som helst...man vet inte riktigt var man ska börja bara :) not good for my economi :P höhö...ska sortera bilderna en dag när d regnar så kanske det blir fler här :) nu blir d inte mer idag.

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: