kommunikations problem?

2009-10-31 / 21:14:28

idag när jag kom hem från jobbet hade det verkligen trillat in grejer...min mamma har väldigt länge tjatat om att hon vill ha en ny tvättmaskin eftersom den hon har bara funkar sådär...sagt och gjort...pappa åker in till kalmar och handlar...

det står ett stort paket i vardagsrummet när jag kliver innanför dörren...men det ser inte ut som en tvättmaskin...pappa har köpt en ny...PLATT TV!!!

så kul..mamma är mindre glad, men pappa är som en treåring på julafton!!!KUL

                                                                        XOXO

typiskt

2009-10-30 / 09:14:10
nu har det varit extra segt ett tag...har precis tagit upp kontakten med en gammal kompis...å så pyser han till norge och jobbar..sjyst! men d finns ett par stycken kvar som tur e. johan och jag var i kalmar igår och jag fick äntligen köpa nya skor...inte ett eller två par :P nä---jag köpte TRE par skor...som ligger i bilen för jag vågar inte ta in dom...mamma tycker redan att jag har mer än onödigt mycket skor..."det finns inte en möjlighet att du använder ALLA" brukar jag få höra...men dra mig baklänges...det gör jag visst. det finns ett tillfälle för varje par skor jag har...

hittade ett par SÅ SÖTA skor som ja tänkte ha på nyår...gud va jag längtar.

när vi kom hem efter träningen igår, hade d varit hundslagsmål här hemma...jävla kräk! så mamma får åka å ta spruta idag för säkerhetens skull...men va skulle hon stoppa ner handen för?

får väl se om halloween festerna kan vänta tills nästa helg för jag jobbar!!!

XOXO

en dag...ett ögonblick

2009-10-27 / 16:28:36
blev inte så mycket här igår...orsak? ja jobbade kväll....slutade halv tio och sedan lite mys och sedan hem och gräla me mamma och hopp i säng och kunde inte sova...resultat? svintrött och jätte hungrig idag.

det passade tydligen inte mamma att jag jobbade igår! hon ryckte upp min dörr på morgonen och röt att jag skulle kliva upp för hundarna skulle på skogspromenad...ha så kul sa ja, men icke jag var tydligen tvungen att följa me...nåja, d va väl iofs ganska skönt me en skogstur...

sen va de dusch och jobb...när jag sedan kom hem från jobbet undrade jag om det fanns mat. d gjorde det inte! tyckte d va lite elakt, och då kommer världens "bästa"(?) kommentar från mamma...(kom ihåg att jag jobbade till halv tio på kvällen) - då kunde du hållt dig hemma när vi åt!

URSÄKTA MIG ATT JAG JOBBAR!

fan jävla skit piss...förbannad blev jag! så jag fick minnsan ingen matlåda idag...stackars mig!

                                                                     XOXO

hur tänker du då?

2009-10-25 / 22:22:41

ja, ibland kan man ju fråga sig hur man tänker...hur tänkte jag när jag sa upp min lägenhet? framför allt hur i hela friden tänkte jag när jag flyttade hem?

ja vet inte riktigt hur ja tänkte! det finns nog inte alltid ett bra svar på frågor.  nå ja...idag har pappa och jag röjt som fan...mamma å syrran drog tidigt idag...så ja fick ha min favo pappa i fred idag...det är aldrig fel, vi har ganska kul ihop.

idag röjde vi som sagt. vi sorterade mina grejor i olika kartonger och donade. vi flyttade in mina möbler i kokhuset och min älskade pappa bestämde att jag fick ta in min stora säng också! gud va jag älskar min pappa.

sen var det dags att packa väskan för vi hade träning idag...jo, d gick väl bra...eller inte...1. jag har ingen kondis för 5 öre..noll, ingenting. 2. mina fötter vill inte som jag vill. vi har haft en allvarlig diskussion ikväll, jag och mina fötter. de har lovat att skärpa sig, så jag ger dem en chans till.

hoppsan, nu fick jag fjärilar i magen...undrar vad d beror på!! nåja. i morgon är det början på en fruktansvärd vecka igen, MEN, jag slipper vakna och känna mig som en felböjd banan!

                                                                 XOXO

Vilken dag...

2009-10-24 / 20:00:58
ibland blir det bara för mycket. vet inte någonting idag...allt känns fel. jag vill bara hitta rätt spår igen...

slut...

2009-10-23 / 11:47:14
jag är helt slut...fick jobba över igår,stressa hem, svepa en pizza, slänga ihop en väska och susa till träningen...springa som en dåre i en och en halv timme, situps, armhävningar, tåhäv, rygglyft...m.m...tittade på film med syrran när vi äntligen kom hem...sen somnade jag.

ikväll blir det party me brudarna...har fortfarande inte bestämt mig vart ja ska..mickan vill ju inte svara heller:( nå ja...kan ju börja me att färga håret...syrran å ja kom precis in efter en runda i skogen med doggarna..

XOXO

höstfest!

2009-10-21 / 21:17:53

Började dagen med en långtur i skogen med en syster och två hundar...det tog väl ungefär en timme eller nått...bra förmiddag för mamma gick i skolan tills jag började jobba!

på jobbet fick jag skratt fnatt...vi hade höstfest för våra klienter...till saken hör väl att jag för närvarande jobbar inom socialpstkriatrin...det var GANSKA skoj vill jag lova! kvällen på jobbet flöt på ganska bra tycker jag nog, och just i skrivande stund sitter jag hemma hos johan och bloggar:P

just det...jag har ett litet dilemma...på fredag har jag tre fester att välja mellan...vill så gärna hänga på mickan, men jag var med mickan i fredags...vad göra vad göra???

                                                                     XOXO

har jag varit här förut??...

2009-10-20 / 20:00:04

nu är jag helt övertygad om att jag har en rejäl släng av det där med det krångliga namnet...Alzheimers heter det ju....när jag walkat min dog idag, så tänkte ja att en tripp till sofi inte skulle vara fel...det var bara ett problem...ett STORT problem.

allt var spårlöst borta...mitt körkort, min mobil, min väska, mina nycklar som låg i väskan och ingen visste var det var...efter typ en timmes letande och en uppochnervänd värld hittade jag mobilen...i mobilladdaren...daa

och sedan gick det lite bättre...bilnycklarna hade jag sprungit omkring med i handen hela tiden och körkortet låg i innerfickan på jackan och väskan hade aldrig lämnat bilen efter jobbet!

hos sofi fick min stressade hjärna lite lugnt i alla fall...och lite mat som aldrig slår fel! BABB! tack älskade vännen för maten:)

eftersom jag inte har någon möjlighet att få skriva några rader hemma ikväll, då min bloggande syster beter sig som ett monster, åkte jag helt sonika hem till johan när jag ändå var i närheten och lånade hans dator och kloka ord!

                                                                XOXO

KKKAAALLLTTT!!

2009-10-19 / 19:43:47
Det var inte i varmaste laget när klockan ringde i morse...."snoozzaa..bara tio minuter till"...gick ju inte insåg jag 30 sekunder senare...har tio minuter längre biltid till jobbet numera! kreativt kaos rådde i morse kan jag säga! vi e inte vana vid så många någon av oss tror ja.

bara en toalett. där alla ska borsta tänderna samtidigt. där alla måste kissa samtidigt. där alla ska ta morgonduschen samtidigt! inte så lyckat! dessutom hade jag då lite brådis va, å hittade inte riktigt eftersom mamma hela tiden möblerar om i skåp och lådor. d e typ hennes hobby!

hundar överallt. överallt. man kan inte vända sig om ens utan att man snubblar på någon eller något! för att inte tala om att hitta mina grejer i rätt låda med...ingen organisation här inte...å alla nycklar!

ja, jag behöver väl inte säga så mycket mer!

kvällen har dock varit trevligare. jag har varit hos johan några timmar och fått må bra! så skönt!

tusen tack igen min vän!

XOXO

du skola icke...vadå?

2009-10-18 / 19:50:43

Ja så sitter man åter här i skogen och funderar över sitt liv. hur gick det till? vad hände? jag har ingen aning...slött internet...stökigt i mitt rum...mitt gamla flickrum...låter mysigt med det är inte någon höjdare..det är trångt, stökigt och fullt med leksaker sedan trollen var på besök.

men inget ont som inte har nått gott med sig...mamma har gjort chokladmjölk:)



XOXO

ont, det gör ont!

2009-10-18 / 10:43:30
Ja...Jag har ont, ordentligt ont. visst att det är smärtsamt att göra slut och flytta från någon som man faktiskt älskar på ett eller annat plan. Men det här är ju löjligt!

Jag hatar...HATAR...att sova hos mor och far. Absolut inte för att de är elaka eller något sånt. Nej då...det är bara det att de inte har någon ordentlig SÄNG! jag har ont i precis hela kroppen ska ni veta! Till och med tårna lider!

Nu blev det visst brottom. Säkert enda nackdelen med att ha flyttat hem...det finns bara en dator!

XOXO

vavadjasa!!!

2009-10-17 / 12:51:35
Japp. En sådan grej slår aldrig fel. Begriper inte varför man inte bara kan ha trevligt och hålla sams. Nå ja, kvällen var riktigt suverän. Underbara tjejer. Så trevligt vi hade det, fram till det var slut.

Då fick min underbaraste mamma rycka ut! Jag och hunden är nu här i skogen och mår bra. Så nu funderar man ju lite på vart man ska ta vägen...hmmm..

Jag har ju iochförsig redan blivit erbjuden en plats att bo, så vi får väl se vad som händer. Andreas var här och det är ju aldrig fel att prata lite med honom. Han ville att vi skulle träffas en stund ikväll sen, så då blir nog allt en aning bättre.

XOXO

påminnelse...

2009-10-17 / 12:50:41
Skaffa aldrig barn!!! varför?

Sov hos mamma och pappa i natt. Skönt trodde jag...Men klockan sju väcks jag av en nära dödenupplevelse. Jag blev minst sagt smärtsamt påmind om att jag lever.

Trollen min kära moster har satt till världen var inte lika bakfulla som jag. Jag hade inte planerat detta....det insåg man ju ganska snabbt...I huvudet åkte man berg-och-dalbana och ungarna leker med min för länge sedan dödförklarade BLOCKFLÖJT! 

hu jedamig!

XOXO

En släng av Alzheimers?

2009-10-16 / 17:05:35
Ja undrar om ja inte fick en lätt släng av alzeimers i morse...allt gick som planerat fram till att jag hade rastat hunden...när hunden är rastad, brukar jag vanligtvis ta min matlåda, stänga och låsa dörren, vandra likt en zombi mot bilen och åka till jobbet. Men när jag idag kom fram till bilen, hade jag inga nycklar med mig! Jag letade i väskan och i alla fickorna på jackan. Det var bara att masa sig tillbaka och låsa dörren och gå till bilen igen. jag hade bara satt nycklarna i dörren och gått! HALLÅ?

extra motion har väl ingen dött av eller? hoppas inte det för då ligger jag risigt till. Nåja. Undrebaraste Mickan och jag bestämde ialla fall igår att det blir en runda på krogen i kväll. Ska bli riktigt kul. Har inte varit ute på skitlänge...Anjelica skulle också med, så vi sitter hemma hos henne i kväll innan. ska bli så sjukt kul att bara umgås me tjejerna en kväll för en gångs skull 

Andreas hörde av sig idag också! Det blir man ju inte ledsen av precis. Han är på väg ner nu i kväll. och vildvittran har han lämnat hemma!!! Blir nog en skogsrunda i helgen ska ni se!

XOXO

Välkommen...

2009-10-15 / 09:52:57
Ja det är väl så man säger...jag har inte riktigt bestämt mig för hur detta kommer att se ut. Men det får tiden utvisa. Jag tänkte ialla fall inte vara trist och neggo, men det händer nog att jag blir det uibland också.Vi får se....

xoxo

Välkommen till min nya blogg!

2009-10-15 / 09:40:53