vilken helg

2010-10-30 / 15:27:00
ja hissnar när ja tänker på vilken helg detta är...i början av veckan planerade vi att vi skulle gå upp på milles "halloween" kväll på fredagen, men eftersom ja varit sjuk nästan hela veckan så var ja inte så där jätte pepp igår. men johan ville och sofie kom, så eftersom vi inte varit ute på flera veckor, blev det tillslut så att vi höll oss till planen och tog oss in till "stan" å upp på milles.

man fick komma utan att vara utklädd och eftersom ingen av mina comanjos va utklädda, blev inte ja heller det. men ja kom ändå dit i en väldigt fiffig kostym :) ja tänkte så här. johan kallas för skägget, och eftersom jag är hans flickvän, hans dam, blev ja ju så klart SKÄGGIGADAMEN!!!



håhåjaja, var väl kanske inte ett av mina bästa beslut ja tagit, för idag har ja varit helt däckad...inte "full-bakfull-däckad" utan utmattad-däckad. ja mår inte dåligt eller så, men ja e så SJUKT trött. helt utslagen. vi hade ganska kul ändå. träffade lilebror där också, och d e ingen vanlig syn, så d va kul.

och som vanligt när vi skulle hem, så står den där förbannade dum-jävlen utanför...ja ursäkta språket,men den stackarn e ungefär lika smart som en jordnöt och förstår ungefär lika mycket som en tomflaska. egentligen e d synd om människan som e så otroligt korkad så man kan tro att han e  efterbliven, men han beter sig som ett svin å fattar som en jellyfich så nej, d e inte synd om han.

vi kom hem utan större problem ändå, så men får väl vara glad för d!

fredagens: träffa massa människor man så sällan ser :)
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: