tung vecka..

2011-05-29 / 10:44:31
d har varit en tung vecka på många sätt. man har verkligen fått sig ett par tankeställare och ja måste medge att en hel del tårar har rullat.

i början av veckan gick ett liv vidare till nästa i en skogsolycka. väldigt tragiskt och helt utan mening. ska inte säga att ja känner honom, men hans barn känner ja, och det gör ont i hjärtat att veta att de nu inte har sin pappa på jorden längre.

i slutet av veckan fick även världens finaste å snällaste lilla russ vandra vidare till de evigt gröna ängarnas land. nödvändigt men inte för den skull mindre smärtsamt. <3

sedan hamnade lilla kusinen på sjukhuset. hon hade farligt låga trombocyt värden. vi håller alla tummarna att hon får komma hem snart. <3

men slutet blev ändå en liten uppåt kurva tack vare ett telefonsamtal igår :) en väldigt bra och saknad vän har äntligen lyckats lösa upp knutarna och planerar nu flytten hem i höst. verkligen en välbehövlig positiv nyhet.

idag är det mors dag, å så klart all kärlek till min egna fina älskade mamma, men också till alla andra mammor som gör ett utmärkt jobb me sina små. kan ju bara nämna ett par stycken; johans mamma, emelie rosèn, mickan, farmor, mormor, moster/mostrarna, lotta och säkert många många fler.

så efter en inte allt för bra atart på veckan lyckades slutet ändå bli bättre, och hoppet är stort. nu ska ja ta mig ut på en liten löprunda för att finslipa lite till linnealunken på tisdag. om en vecka fyller ja år. mycket märkligt :)


Kommentarer!
Postat av: Emelie

Åh tack vännen! Det värmer :)

Kommenterat - 2011-05-29 / 12:05:22
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: