GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN...

2010-04-15 / 00:00:59

hitta nemo......e inte lätt...han e snabb å envis som synden...å han har nästan precis fyllt ett år å han bor i huset bredvid oss!

ha har verkligen varit väldigt hjälpsam i eftermiddag...ja har försökt att räffsa lite löv å nemo ville väldigt gärna hjälpa till...fast...ja vet inte om han blir någon trädgårdsmästare när han blir stor...men han blir garanterat en cassanova:) dessa bruna ögonen som glittrar å d charmiga leendet på läpparna kommer garanterat få vilken tjej som helst att springa in i en lyktstolpe.

ooppss...ja glömde visst att skriva igår...jobbet va fruktansvärt stressigt...när ja kom hem kändes d som att ja fortfarande skulle göra sju milioner saker samtidigt...huvudvärken va gräslig...så på kvällen tog emelie å ja en promend..å snackade lite strunt...välbehövligt faktiskt...så kom älsklingen hem å ja gick å la mig tror ja...gårdagens positiva blir promenaden me emelie..
                                         
så var d idag igen..vi har bara haft möte idag...förmiddagen hade vi handledning..å den tiden gick åt till att diskutera vår arbetsgrupp...hur jävla duktiga vi e på att tala om hur vi känner å mår...NOT! folk e så aggresiva...eller d kanske e fel ord att använda...d e ju mycket som händer me omstruktureringar och sånt, så d e klart att de flesta e oroliga å funderar på hur d blir...men att man inntar försvarsställning och spettsar taggarna vid minsta lilla grej sliter fruktansvärt på oss alla...en lite baggatell förstoras till en livsavgörande insatts och rösterna höjs och irritationen i rösterna är väldigt märkbara...d e nästan jobbigare att sitta i rapporterna än att jobba med psykiskt sjuka människor just nu!

och som om d inte vore nog me slitningarna mellan arbetskollegorna, så kan man sen inte släppa en sak som blivit lyft och utredd, utan då ska d eltas i dagar efterråt...ja har verkligen ont i magen när jag ska gå till jobbet...just för att man inte vet vem som kommer få ett påhopp dagen till ära...idag fick man reda på en hel massa saker som hänt innan jag kom in i bilden. nägon har tydligen spridit ryckten om en annans barn på jobet...hur sjukt e inte d? en annan e vansinnig på personen som har samordnartjänsten för att den nya vikarie poolen inte funkar som den ska, och vi ska dra in folk, så vi försöker att inte ta in vikarier i onödan..å en tredje e sjukskriven med jämna mellanrum för att folk snackar skit bakom ryggen på henne...va e d för jävla ställe man hamnat på? jag har alltid tyckt att törnvägen varit ett så himmla sammansvettsat arbetslag som vänar om varandra...men så jävla fel som ja har haft i d!

gud så trist detta inlägget blev, men ja behövde nog få lite utlopp för detta verkar d som...så d va ganska skönt att komma hem till ett hus och en trädgård å en underbar granne att prata me kan ja säga...hade nog spruckit om ja varit tvungen att vänta på att johan skulle komma hem...så som sagt...hela eftermiddagen å kvällen har jag tillbringat i trädgården och räffsat löv, planterat blommor, vattnat blommorna och lite annat smått å gott, som terapi. ja ja, nu e d ute i luften ialla fall...dagens positiva...NEMO!!!!

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: