juldagen...

2010-12-25 / 21:30:28
...spänderades på jobbet. någon måste ju vara där också. nåja, som sagt tidigare idag, var d väldigt lugnt då många är bortresta över jul och nyår. eller ja, lugnt å skönt kanske var att ta i, men inte något vidare stressigt ialla fall. nu kan d ju gå ganska villt till även om d inte är så många hemma, men inget ja inte varit med om tidigare.

dagen gick ganska fort ändå, men ja funderar allvarligt på om ja egentligen är frisk nog att jobba?? har varit yr idag också och har haft gräslig huvudvärk å ingen panodil i världen har hjälpt. tänkte ju pyssla lite när ja kom hem, men så blev d inte. ja diskade och lagade mat istället. johan var iväg å handlade lite å så gjorde ja tacos. gott som tusan. sen har d mest blivit slapp framför tv:n. nu blir d strax sängen då ja jobbar långpasset i mon. ja e tusan så glad att ja jobbar i helgen istället för att vara ute på bodegan i emmaboda.

på måndag är ja ledig och då ska ja verkligen försöka ta mig i kragen och göra ett ordentligt inlägg. nu: mer mys med min älskling, och på återseende i morgon.

dagens: massa mys med älsklingen!!!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: