som en övekokt makaron...

2010-01-12 / 21:12:22

...ser min mage ut...inte så snyggt å inte så jätte kul, men ja har väl fuskat me både solariet, träningen och struntat i min laktosintollerans för mycket nu...har ont och är uppsvälld. men d e bättre än sten å papper i skorna...haha..

ja, asså d va Alex som fick d i sina skor på jobbet idag, men d va han som började så han får skylla sig själv. d har varit en relativt lugn dag på jobbet idag, trotts stress å andra motgångar. men så e d väl varje dag, bara att vissa dagar e d lättare att komma ihåg d positiva å vissa dagar kommer man bara ihåg d negativa. i dag var en mix dag. jag har både goda och dåliga "minnen" från jobbet. emelie å ja jobbade samma tider idag, så d va ju klart en stor positiv del. vi har ganska kul ihop, vet inte om d beror på humor eller nått annat, men vi har kul. vi har till och med "tvingat" våra pojkvänner att umgås, för vi vill åka på semester ihop...haha..

nä, så mycket tvingande behövde vi inte ge oss på, d verkade som att de funkade ganska bra ihop ändå! tack å lov för d! johan å ja har precis spelat lite UNO och vi säger väl att d blev lika då, för husefridens skull :)

har stuvat ner julsakerna i källaren idag, eller nu i kväll, och har för avsikt att försöka dona å fixa till d lite här, för om två veckor, kommer tjejerna från jobbet på fest, å ja har faktiskt redan fixat singstar. ja får låna av ann-sofie...haha emelie har planerat d mesta å hon trodde bestämt att ja hade d, men nui har ja fixat d ialla fall. blir ju kanske smidigast om vi e här. jennie bor i flerohopp, amelie hos sin mamma och emelie me alecx¨. johan bor ju iofs här me, men han e ju bortrest då. kommer kännas jätte lustigt. nä, d ska vi inte tänka på nu...d e ju två veckor tills han åker, så sånt tråkigt får vi ta då!!!

nu ska fröken hoppa in i duschen, å sen gosa te att ordentligt i soffan. jobbar kväll i mon, så d kanske inte hinns skriva nått här, men fredag, lördag, söndag e ja ledig denna veckan, så då borde ja hinna plita ner några rader ialla fall...

dagens positiva blir nog, tramset på jobbet...emelie, alex å ja har en kamp på oviss tid tror ja..haha!

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: