då va d söndag igen...

2010-05-23 / 15:04:51
vart tar helgerna vägen? nåja...igår var d cruising i borgholm ialla fall å vi var där så klart! d va idel glada miner, och en allt igenom lyckad kväll...finns inte så mycket att berätta egentligen, för vi satt ju mest i bilen och åkte runt. men ja kan meddela att maten på gatuköket vid hamnen smakade vedervärdigt..ät ALDRIG där!!! så ja visar kvällen i bilder istället :) enjoy

vi är på väg...

           

vi är i borgholm...

                 

å så kom vi fram till rällapaviljongen där dansen väntade...

        

sen vart vi så trötta så vi åkte hem :)

        

å självklart så va d här dagens positiva sak..hela dagen helt enkelt! MEN, det finns alltid ett men...

ja förstår inte riktigt hur karlar funkar egentligen...va e d som får dem till att vara så genuint ÄCKLIGA å fruktansvärt VIDRIGA ibland? vad får dem att tro att d e okej att slemma på tjejer som dom..
1. skulle kunna vara pappa eller till och med farfar till?
2. överhuvudtaget inte känner, har pratat med eller ens sett ansiktet på?

ja, han fick en fläskläpp men d ska faaaaan inte behöva vara på detta viset!  den här jävla grisen höll på att fördärva en helt perfekt kväll för mig...ja kände mig så smutsig efter att han slemmat på mig, så när ja kom hem ställde ja mig i en skollhet dusch å skrubbade hela kroppen flera gånger...så äckligt!!! å jo, visst..man får väl mer eller mindre räkna me att d finns slemproppar i omlopp när man ger sig in i raggarnas värld, men man måste väl ändå bara kunna få va skonad från sånt?

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: