mötesdag...

2010-05-12 / 23:04:41
har haft möte hela jäkla dagen...hade insattser kanske en och en halv timme på morgonen, sen hade vi handledning till klockan ett...sen hade vi lunch å ett halvtimmes besök hos en brukare...sen in i lokalen igen. en lokal utan luft. sen e d ju tyvärr så att vi pratar massa sekretess på personalmötena, så vi kan ju inte ha fömster öppna heller ifall att någon hör. så du att om man e trött i huvudet kanske? jo, tack d e bra...

iofs va d välbehövligt me dessa möten, eftersom vi e en å en halv tjänst för mycket enligt vårdtyngdsmätningen. och så har vi kommit överrens om att vår personalgrupp ska delas eftersom den e relativt stor, så d e väldiga slitningar i gruppen nu och alla hugger på allt och alla. d har varit ett par väldigt tunga veckor nu senaste tiden. d har satt sig på humöret och kroppen känns sliten. vi har inte heller fått några klara deriktiv av chefen heller. vi visste bara att en person skulle försvinna helt och en person skulle försvinna 50% från..men vilka d va viste vi inte, å eftersom ja va en av de sista in, e ja ju en av de första ut...så ja har inte varit på topp precis.

men idag i sista minuten innan vi gick hem så benade vi ut d mesta, alex försvinner helt, frivilligt också, vilket för min del betyder att jag sitter säkert!! vi bestämde också vilka som skulle vara i vilken grupp när vi delar på oss efter semestern. i huset kommer jag, elisabeth, ing-gret, laila, kerstin och britt-marie jobba! d kommer bli en bra och lugn grupp, om bara ing-gret kan lära sig att hålla våra riktlinjer för min lille vän. d har hon SÅ svårt för, å hon sabbar nästan för oss..men nu blir d kanske lättare, för i en liten grupp kommer man inte lika lätt undan.

utegruppen kommer bestå av marie, marie, ann-sofi (hade gärna haft henne i min grupp), nick, fredrik (också jätte lätt att jobba med). så d kommer nog att bli bra tror ja. kommer att bli lite byten av kontaktmannaskap, men d kan vara bra tror ja. många har haft sina så pass länge att de inte kan göra mer för dem!

har varit uppe hos momo idag me, å lånat hennes skinbyxor till lördag! de e nog kanske lite stora, men ska vi åka mc till e-boda, så vill ja inte åka i jeans! aja, vi får se!  i mon kommer vi sitta me schemat igen och göra de sista justeringarna. tror vi. d verkar som att stämningen lättat lite iallafall.

här hemma har ja inte gjort ett dyft. har bara ingen ork idag efter alla möten å alla diskusioner. men man får väl ha sånna dagar också? ibland e d inge roligt att jobba inom vården, i morgon e d faktiskt röd dag, men ja jobbar som om d vore vilken annan vanlig torsdag som, å d e lite trist eftersom johan nu har fyra dagars ledigt! å ja har två...kan ju lixom inte göra nått tillsammans, för ja e så trött efter jobbet...å han vill va uppe sent, medan ja måste sova eftersom ja ska upp å jobba varje dag...

dagens : ja får som ja vill :) ja e kvar på jobbet med min vän och d känns bra :)
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: