jobbar.

2010-11-24 / 18:17:03
får lösa detta på jobbet ikväll...jäkla internet funkar ju inte hemma... skulle kollat amssa saker på nätet idag, men när ja försökt gå in på internet i cirkus två timmar i morse, gav ja ilsket upp och blev förbannad så nu minns ja inte va d va ja skulle kolla. i morgon är ja ledig. ska bli skönt att hinna ikapp lite me sånt som ja inte haft en tanke på nu när ja enbart haft sovrummet i huvudet.

hat hängt upp julgardinerna idag på morgonen. och adventsljusstakarna. d e riktigt vinterväder ute nu...snö och kallt. här på jobbet har vi haft möte hela eftermiddagen och nu har man "bara" tre å en halv timme kvar att jobba ikväll. slutar halv tio och sedan ska ja åka hem till min underbara alldeles egna johan...

vi får väl se hur d går me internet i morgon, för d här funkar ju inte. inte kan man blogga och inte kan man lyssna på spotify å inte kan man göra annat på internet heller. trist. men som tur e så finns d annat att göra.

man undrar allt lite vad man ska hitta på i morgon när man är ledig. ja har planerat in en liten "dejt" me bonus systra mi och på eftermiddagen ska älsklingen å ja åka in till ikea och titta på möblerna till sovrummet. bilderna på ikeas hemsida e ju inte alltid överrensstämmande med verkligheten, så vi får ta oss en tripp dit å se hur d ser ut på riktigt.

usch va ja e orolig att d inte ska passa till golvet...fy va d e jobbigt.

nåja. man har ju lite julstök att spändera dagen med ialla fall...lussekatter och pepparkakor ska bakas och fönsterna ska puttsas och dekoreras...lite trist att golvet inte ligger i sovrummet än, men d har darlingen lovat att d gör till helgen.. ska förmodligen vara hundvakt på lördag. ajax lilla gotti. hon ska jobba häcken av sig...från fredag till söndag...att hon bara orkar.

hoppas på en lugn och trevlig utgång på fredag, eftersom min älskling har en viss förmåga att hälla i sig sprit och sedan må pissdåligt dagen efter...vilket då blir på lördag, vilket ja hade hoppats på att golvet skulle läggas då...men ja får försöka att inte hoppas för mycket, bita ihop och inte bli jävligt irriterad helt enkelt..lättare sagt än gjort om man bor i min kropp...kanske lika bra att börja öva???

dagens: hej mitt vackra vita vinterland!!!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: