träningsvärk?

2010-11-10 / 23:07:59
ja e lite förundrad idag. har inte varit på promenad nu på ett par dagar, vet egentligen inte varför, men så har d blivit ialla fall. men d lustiga är, att idag vaknade ja med något som känns som träningsväörk i höger lår och knä(?). helskumt.

hur som haver. det har varit en lång dag idag. började med möte (handledning), hade deligerings "prov", åt lunch och avslutade med möte (personalmöte). okej, ja hade ju lite annat att göra också, men just alla dassa möten tar lixom udden av d som e roligt me mitt jobb. jäkla möten en hel dag...

idag har ja handlat lite till att ha i frysen. plus att vi har ätit god mat för att fira att min älskade johan kommer att bli tillsvidare anställd den första december :) skönt att vi båda har fast snart.

efter maten har ja inte gjort så mycket...mest halvslummrat i soffan och längtat till klockan ska bli läggdax. vi ska även försöka hitta något bra knep att hålla odjuret (johans katt) på golvet och inte på bänkarna. idag har vi testat att ha små skålar med ättiksprit stående på bänkarna. d funkade inte. skit också. så om någon har något bra tipps på hur vi kan göra, skriv jätte gärna en kommentar här så ja får bort henne från bänkar och bord!

nu ska ja googla å se om d finns något bra tips.

dagens: johan får fast jobb :)
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: