lördag...

2010-09-05 / 11:53:04
shit va man va bakis...riktigt faktiskt, ångest? jo en hel del...men nya tag å underbara dag!!! kalle ringde å undrade om vi ville följa me på karlskrona cruisingen, å d ville vi ju så klart! så vi gjorde oss iordning å åkte...väl där sen, såg vi inte mer än en annan bil...så vi insåg ganska snart att vi tagit fel helg...typiskt, så då gled vi en till kalmar en runda, å sen till nybban igen å gick på milles place å käkade taco buffe, å lyssnade på trubaduren...gott! ingen alkohol alls för varken johan eller mig, så d va en lugn å skön lördag :)

där uppe va d en korkad "lapp/finne/ryss/norsk/polsk" stolle som..ja ja vet inte riktigt vad han gjorde...han fick trubaduren att låta honom jojka...men så mycket jojkande va d då inte...han "hmm:ade" lite, hittade på "texter" om d han såg i lokalen å ja, långtråkigt blev d!!! men med trevligt sällskap tog vi oss igenom den kvällen också :)

veckan som kommer borde bli FREEKING FANTASTISK! vi firar 9 månader på måndag, på fredag har vi ett speciellt datum (<3) och vi är lediga båda två!! kommer vara en bra vecka, fast å andra sidan har veckan som varit, inte varit en av d bättre...johan har varit riktigt trött å ja har varit riktigt grinig...men nu tar vi nya tag å lämnar det bakom oss :)

du å ja babe!!!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: