lapplisor?

2010-09-30 / 20:38:14
just idag är ja verkligen mer än överlycklig över att vi bor i hus å slipper hyresgäster som kikar i nyckelhål, å lyssnar me stettoskop för att hitta saker att klaga på..jag har minsan fått min beskärda del av lappar hit å dit å klagomål å allt som tänkas kan, så nu e ja mer än nöjd. idag har ja blivit påmind om hur det är att leva i en lägenhet, med grannar i alla des olika former å färger.

det hela började me Amelie å hennes granne som skrivit lappar till henne å fredrik igår...

på lappen stod; "du behöver inte titta uppifrån och ner på mej...du skriker och bråkar som fan också..." sen idag fick de en ny lapp där det stod; " hej granne jag ringde på igår ber om ursäkt för lappen i brevlådan. har alkoholproblem + nyss separerat. kram "

sen hittade elin idag en lapp på anslagstavlan i hennes hyreshur där det stod; " Kära granne. nu har det gått så långt att jag måste skriva detta. det är trevligt att ni har ett välfungerande sexliv, men snälla dra ner på ert stönande. det är väldigt otrevligt att behöva lyssna till det varje kväll, framför allt när man har gäster. "

så nu leker säkert elin detektiv i sitt hus :) elins lapp var ju lite roligare än amelies, men d bästa e att ja inte fått några lappar på evigheter :) hehe..

d e ju bara helt underbart att bo i hus. även att d ligger i stan, så har ja ändå en trädgård att visstas i :) idag har ja återigen startat att rensa grusgången inför hösten. nu har ja faktiskt kommit halvvägs i kväll, så nu e d bara halva kvar :P

i morgon går vi in i oktober månad. den bästa månaden från och med förra året. det var ju i oktober allting började. detta betyder att jag får sätta fart. nu har ja mycket att stå i och tyvärr e d saker som kommer att ta lite tid, så d e bäst att sätta fart på d nu...efter helgen måste ja starta. nu måste ja skriva listor och planera och räkna å dona. d e mycket att stå i. å till råga på allt va inte lönen riktigt va ja räknat med, men men, ja hade ju två veckor semester i augusti också, så ja anntar att d e därför? shit the same.

nu blir d film-mys med min älskling och sedan sängen, för morgondagen skall tillbringas på jobbet.

dagens: hus å trädgård å slippa lappar från klagande grannar :)
Kommentarer!
Postat av: Amelie

hahaha ja de är alltid lika roligt med lappar ;) På T9 finns de ju damer som är duktiga på att skriva de där jäkla lapparna överallt... ;)



Vad är det som ska skyndas och planeras?

Kommenterat - 2010-09-30 / 21:53:23  | URL - http://ihuvudetpaamelie.blogg.se/
Postat av: fridah

jo tack lapplisor finns d gott om på T9 :P men vi jobbar nu mera med att försöka arbeta bort detta beteende, för d e ju ändå ingen som bryr sig om alla nedrans lappar :P planerna är än så länge lite hemliga, men du kommer snart att få veta :)

Kommenterat - 2010-10-01 / 22:02:36  | URL - http://funbyme.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: