efter regn kommer sol??

2011-03-17 / 19:01:04

veckan började så där bra. på måndags eftermiddagen när ja startade bilen å hade backat ut från parkeringen dog bilen. sen tog d flera gånger innan den startade och då lös en lampa. den slocknade inte så ja kollade instruktionsboken å där stod typ motortekniskt fel...så grannen lovade att kolla på bilen på tisdagen.

fick därmed cykla till jobbet på tisdagen. men givietvis glömde ja ge bilnycklen till grannen så inte fan kunde han kolla bilen då. nä, så d va bara att cykla till jobbet på onsdagen ocks, men ja kom ialla fall ihåg att lämna nycklen till han :P gjorde ett bra jobb och kände mig nöjd när ja cyklade hem. men där var d nog. väl hemma sen så fick ja veta att verkstaden behöll bilen. d va visst mer fel de hittat. fan jävla skit!!! detta ledde så klart till att humöret gick i botten.

sur å grinig å irriterad på allt. på johans skägg, på katten som finns, hårar, luktar, på att d alltid är uppstaplat med saker på bänkar å bordet för att katten inte ska vara där, på att d alltid ser ut som ett bombnedslag här hemma, på att vi fortfarande inte har golvlister i sovrummet, på att vi inte har fått upp taklampan i sovrummet, på att min garderob aldrig blir klar, på att datarummet e ett jäkla soprum, på att källaren ser ut som hej kom å hjälp mig, på att d tagis typ 6 veckor att få röret lagat, på att tvättmaskinen å så gammal, på att d blir djupa däckspår på tomten av alla bildäck, på att bilen e paj, på att ja inte var berädd på d, på att ja ska operera ut visdomstanden på tisdag, på att ja inte har råd att laga bilen, ja allt irriterade mig.

tur att jag har världens finaste lillasyster då :) ja fick låna hennes bil idag så ja kunde åka hem till malin å gå promenad å få nybakade frukostbröd å prata massa :) tack vare snälla söta lillasyster kunde ja åka hem till världens finaste mickan å ge henne ett par födelsedagskramar och få en kopp kaffe :) tack älskade syster för att du gjorde min dag mindre värdelös <3

nu har älsklingen åkt på hockey så ja tar tag i tvätten å disken å städet å bara njuter av en bra dag. älsklingens lagning av röret verkar hålla (*peppar, peppar, ta i trä*) så nu slipper ja ialla fall två meter höga disk berg här hemma :) i morgon börjar den jobbiga jobb-helgen som inte slutar förren söndag. men d brukar ändå gå bra när man väl är där.

Kommentarer!
Postat av: Amelie

haha har han inte rakat sej ännu?? De måste ju vara vansinnigt långt nu?? :)

Kommenterat - 2011-03-18 / 12:53:24  | URL - http://ihuvudetpaamelie.blogg.se/
Postat av: fridah

jo tack...d kan du ge dig på :(

Kommenterat - 2011-03-19 / 17:19:49
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: