jobb vs fritid

2011-03-10 / 19:52:15
en väldigt omtumlande dag på jobbet, men allt blev gjort och mer där till. ja vet så klart att man inte ska ta med sig jobbet hem, men d e så svårt när man jobbar med människor. och jag jobbar ganska nära dessa människor så d e ganska svårt att släppa alla tankar som rör deras situation/problematik/beteende när man stänger dörren och åker hem.

å ännu lite svårare blir d när man inte kan "bolla" detta när det är färskt. mitt "bollplank" jobbar 80% och då mest kvällar, så vi har nästan aldrig någon tid att prata med varandra om våra brukare och det är inte lätt att föra ett samtal via text i ett block. vissa kännslor eller upplevelser är så svåra att få ner på papper och oftast behöver man skriva så mycket för att förmedla sig någotsånär rätt och det har man aldrig tid med tyvärr. så d e tyvärr många gånger man tar jobbet med sig hem.

DÅ är d bra att avleda sig me skratt, skitsnack, skvaller, tjejsnack, tracka karlar å dricka kaffe me en UNDERBAR vän. underbara fina fantastiska ajax!!! åh va glad ja e att ja har henne att gagga me när allt annat e pyton.

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: